Vladimir Drăghia a făcut anunțul pe instagram: „Dacă iubirea e iubire, din ambele sensuri...” Ce a dezvăluit despre relația cu Alice Cavaleru?

Author: Amalia Georgescu
Vladimir Drăghia, dezvăluiri din viața de cuplu
Sursa: Instagram

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru fomează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton. Ce anunț a făcut Vladimir Drăghia pe instagram?

Au o relație la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze și sunt foarte fericiți împreună. Cu toate acestea, Vladimir Drăghia a făcut o dezvăluire la care puține persoane se așteptau. Ce a spus despre Alice Cavaleru, soția lui?

Vladimir Drăghia, dezvăluiri din viața personală. Ce anunț a făcut pe instagram?

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au o familie frumoasă, iar de când au devenit părinți, viața lor a căpătat un nou sens.

Cei doi se iubesc enorm și nu ezită să arate acest lucru ori de câte ori au ocazia. Deși nu se feresc să se fotografieze în ipostaze tandre, Vladmir Drăghia a dezvăluit pe contul de instagram că există un lucru pe care îl face destul de rar în relația cu Alice Cavaleru. Mai exact, Vladimir Dărghia a mărturisit că sunt puține momentele în care spune „te iubesc” și că preferă ca în locul celor două cuvinte să facă lucruri care îi dovedească soției sale că sentimentele sale sunt cât se poate de reale.

Citeste si: IMAGINI in premiera cu Vladimir Draghia din Republica Dominicana! Ce nu au surprins camele de filmat

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Astfel, chiar dacă pare un bărbat romantic, se pare că Vladimir Drăghia pune accentul mai mult pe fapte și mai puțin pe vorbe, acesta preferând să își surprindă soția cu gesturi mici și prin care să îi demonstreze acesteia cât de mult o prețuiește.

”Poate sunt eu mai ciudat, dar mereu mi-a fost mai ușor să-i arăt că o iubesc, decât să-i spun. Poate pentru că se folosește atât de des, de multe ori haotic, mi se pare că te iubesc-ul rostit a ajuns să fie tocit, uzat, deteriorat.
Ideea e că dacă vrei să-i transmiți că o iubești, o poți face prin fapte. Și cred că dacă iubirea e iubire, din ambele sensuri, adică adevărată și reciprocă, faptele nu trebuie să fie mărețe, bombastice, extraordinare.

Iubirea arătată, demonstrată, poate lua forma unei îmbrățișări prelungite, unei strângeri de mână din senin, ori a unei cafele perfecte, pregătită exact așa cum știi că-i place.”, este mesajul pe care Vladimir Drăghia l-a postat pe instagram. 

Postarea lui Vladimir Drăghia a strâns mai bine 10,000 de aprecieri, dar și o mulțime de comentarii în care cei doi au fost felicitați pentru că prețuiesc lucrurile mărunte.

Citeste si: Reactia lui Vladimir Draghia cand a fost intrebat cu cine tine de la Survivor Romania 2021! Te-ai fi asteptat la asta din partea lui?