Vladimir Draghia are o iubita psiholog! Uite ce spune actorul despre noua femeie din viata lui

Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:17

Vladimir Draghia nu este doar un actor frumos si asta a dovedit-o prin multele proiecte si realizari pe care le-a facut intr-un timp destul de scurt.

Vladimir tocmai s-a intors din America unde a realizat un documentar si a povestit la "Draga mea prietena" cateva detalii interesante despre viata de dincolo de Ocean, despre oameni si obiceiuri si printre altele a marturisit ca are o relatie cu o fata pe care o cheama Diana si e psiholog. Nu stiu daca se pune ca este o relatie stabila pentru ca suntem impreuna doar de cateva luni, vreo trei, eu imi doresc sa fie stabila.

Imi place sa cred ca este o fata frumoasa. Acum, vom vedea ce ne rezerva viitorul.

Vladimir a mai dezvaluit ca ii place sa scrie poezii si ca a avut si o muza cand a creeat primele versuri. Vedeta a mai spus ca o sa isi lanseze si un volum, iar printre primele poezii scrise s-a numarat una despre moarte si timp. Am scris o poezie la 4 dimineata dspre moarte si apoi m-a sunat mama sa imi zica ca bunicul a murit.
Nu stiam ca e pe moarte, dar am avut premonitii care s-au concretizat si in acea poezie.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”


 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.