Vladimir Draghia, avertisment dur pentru fiica lui chiar daca abia a implinit un an:"Zora, sa nu vorbesti niciodata cu...."

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 31 iul 2018, 11:09

Vladimir Draghia stie ca a fi tata de fata este deja un lucru extrem de serios, mai ales ca o sa vina o vreme cand multi baieti o sa incerce sa se apropie de Zora.

Plecati in luna de miere, in Maroc, Vladimir si Alice au hotarat ca nu pot sa o lase pe Zora acasa. Astfel, cei doi au vazut pana acum locuri si cu o incarcatura istorica unica si peisaje exotice. S-au bucurat de mancarea specifica, de prezenta localnicilor si mai ales s-au bucurat de prezenta fiicei lor care la varsta de un anisor se poate lauda cu prima ei calatorie in afara tarii.



Cu toate acestea, Vladimir nu ezita sa fie si putin mai dur cu Zora, evident in gluma. Castigatorul Exatlon i-a aratat micutei pentru prima data o motocicleta, insa a avertizat-o:"Uite, Zora, asta este o motocicletă. Să nu îţi cumperi vreodată una, să nu te urci vreodată pe una, să nu VORBEŞTI vreodată cu hăndrălăii care deţin aşa ceva! Bineînţeles, cu excepţia mea..."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.