Vladimir Draghia, despre momentul pe care il regreta cel mai mult in competitia Exatlon! "Am avut curajul sa spun asta public! Nu mai facusem asta de ani intregi!"Iata la ce anume se refera "faimosul"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2018, 17:29

Vladimir Draghia a povestit despre momentul pe care l-a regretat in competitia Exatlon.

Cu toate ca a plecat in Republica Dominicana cu o doza de regret ca si-a lasat iubita si fetita acasa singure si ca nu va rezista foarte mult in competitia Exatlon, Vladimir Draghia a dat dovada de multa forta, stapanire de sine si ambitie, reusind sa ajunga cucereasca titlul de campion Exatlon, in urma voturilor publicului.
Vladimir a traversat o perioada difila in primele doua luni de Exatlon, pana cand a inceput sa se adapteze conditiilor din tabara, insa apoi a luptat cu indarjire sa ajunga in marea finala.


Toti nervii consumati de Draghia s-au dovedit a fi decisivi in finala, atunci cand marele sau efort a fost rasplatit cu premiul de 100000 de euro.
Vladimir a recunoscut ca a luptat mult pentru a ajunge in marea finala si a cuceri marele premiu si a marturisit ca singurul lucru pe care l-a regretat a fost atitudinea avuta la un moment dat fata de adversarul sau, Alex Nedelcu.
Cei doi au avut un conflict in timpul unui joc, cand si-au spus vorbe acide. La finalul jocului Vladimir a avut puterea de a-i cere iertare lui Alex si de a regreta tot ceea ce ii spusese.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.