Vladimir Draghia despre Whats'UP: "Nu cred ca are viata lunga acolo!" Cum a comentat antrenorul lui Mirel Dragan despre gestul elevului sau fata de Whats'UP?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 sep 2018, 18:15

Whats' UP si Mirel Dragan au avut un conflict destul de dur dupa ce luptatorul de kempo a avut un gest necugetat la adresa cantaretului.

Vladimir Draghia nu prea ii vede un viitor stralucit lui Whats' UP la Exatlon deoarece presiunea asupra concurentului deja isi spune cuvantul:"Mi se pare ca e sarea si piperul, dar nu ii vad viata lunga acolo...Pana la urma treci peste ca esti binevoitor, insa gestul ramane."

"Categoric, nu, nu justific gestul lui Mirel, nu il scuz. Nu stiu ce s-a intamplat in spatele acestui gest, in schimb.

Nu stim ce e acolo in tabara. Nu stim daca Mirel sau Adrian este mai bun actor. Nu pto juca teatru la infinit. Mirel este o persoana de caracter, de onoare, nu stiu ce l-a deranjat acolo. Este clar ca este o animozitate acolo. Nu stiu ce se va intampla, dar nu stiu cat va rezista Whats' UP desi este sarea si piperul, trebuie sa fie cineva care sa aprinda fitilul",  a spus antrenorul lui Mirel Dragan despre gestul elevului sau.

Ce a spus si mama lui Mirel Dragan despre fiul ei, vedeti in video alaturat: "Nu stiu ce sa va spun, nu imi explic iesirea, ceva l-a deranjat..."