Vladimir Draghia, detalii nestiute despre nunta cu Alice!

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 aug 2018, 12:09

Vladimir Draghia, prezentatorul emisiunii "FanArena" a acordat un interviu cat se poate de sincer pe blogul Andreei Raicu unde a dezvaluit detalii despre nunta cu Alice, dar a si raspuns sincer la cateva intrebari existentiale.

Vladimir a recunoscut ca nunta cu Alice a fost oarecum programata inainte cu trei saptamani de la inceperea competitiei Exatlon. Au pus impreuna la cale toate detaliile inclusiv legate de garderoba si nu a avut nicio superstitie in ce priveste faptul ca a mers cu cea care avea sa-i devina sotie sa isi aleaga rochia, ba chiar si fiica lor, Zora a fost prezenta:"Noi facem cam toate lucrurile impreuna si, in ciuda traditiei, am mers impreuna sa isi aleaga tot, inclusiv rochia de nunta.

A fost si Zora chiar. Ea oricum ne insoteste peste tot. Totul am facut impreuna pentru nunta, de la alegerea florilor, pana la tot restul detaliilor."

 

Intrebat de ce ii este frica cel mai tare, Vladimir a recunoscut ca:"Stiu ca suna aiurea, dar nu am frici.

Incerc pe cat posibil sa nu fiu guvernat de frici si de frica. Asta face parte din felul meu de a trai, de a trece prin viata. Am invatat sa mi le infrang pe toate si de multe ori iau alegeri tocmai pentru a-mi infrange fricile. Daca imi este tema de ceva, exact in directia aceea merg, ca sa pot sa trec peste. Pana acum a functionat..." Citeste un interviu de exceptie cu castigatorul Exatlonului pe andreearaicu.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.