Vladimir Draghia, DEZBRACAT DE SECRETE. S-a iubit cu Augusta Lazarov?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 05:20

Este cel mai ravnit burlac din Romania! Toate femeile il adora, insa cine este fata la care viseaza?

Vladimir Draghia nu se declara brulac convins, insa este greu de cucerit. S-a spus despre el ca i-ar fi trecut multe femei prin pat, dar el a marturisit ca lista este mult mai scurta. In platoul" WOWbiz", Vladimir Draghia a infirmat toate zvonurile care s-au spus despre el. A avut doar trei relatii importante, crede in dragoste, dar momentan este singur. Nu se considera un sex simbol si nici nu vrea sa fie catalogat astfel.
" Nu sunt un sex simbol, nu stiu cum am ajuns asa ". 

Presa l-a cuplat de-a lungul timpului cu mai multe femei celebre din showbiz-ul romanesc. Printre acestea s-au regasit Ilinca Vandici, Roxana Ionescu si Augusta Lazarov. Vladimir Draghia a spus raspicat ca nu a avut nicio relatie cu niciuna dintre femeile mai sus amintite. A fost atras de Ilinca Vandici, insa nu au avut nicio relatie deoarece in momentul cand s-au cunoscut fiecare avea deja pe altcineva.
" Nu am fost cu Ilinca, am fost in schimb foarte atras de ea

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.