Vladimir Draghia isi vinde masina! Uite la ce bolid renunta Faimosul de la EXATLON

Autor: Bogdan Mihai

Vladimir Draghia este un familist convins si se dedica total rolului de tata!

Faimosul de la EXATLON isi iubeste enorm familia si profita de fiecare clipa petrecuta langa Zora si Alice. In urma cu putin timp, datorita faptului ca cea mica a crescut, Vladimir a anuntat ca isi vinde masina.

"Schimbam masina cu una cu patru usi #famlife:-) Daca stiti pe cineva interesat de "fosta", indrumati-l spre mine", este mesajul postat de Vladimir pe contul lui oficial de Instagram.

Este vorba despre un Mercedes E Class Coupe AMG, an fabricatie 2009, cutie automata, cu 250.000 de kilometri la bord.

"Functioneaza foarte bine si nu necesita reparatii sau investitii. Tocmai a fost spalata si curatata complet, deci arata ca noua. Geamuri electrice fata- spate, senzor pentru detectarea oboselii, ABS, ESP, etc.

"Proiectoare ceata, stergatoare de parbriz automate, limitator de viteza, lumini de zi, oglinda retrovizoare interioara electronica, faruri automate, comenzi volan, aer conditionat doua zone, airbag-uri cortina, airbag-uri genunchi sofer, airbag-uri laterale fata- spate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Computer bord, DVD, deschidere si ridicare portbagaj din cheie. Cutie hidramata, faruri xenon, senzori de parcare fata- spate, senzori presiune cauciucuri, oglinzi electrice heliomate si incalzite, scaune electrice, parbriz incalzit si cu senzori, pilot automat, jante 18 AMG originale.

"Nu ma intereseaza schimburile, deja am cumparat alta masina. Poate fi vizionata in zona Cismigiu. Pe cei interesati ii rog sa imi lase numarul de telefon intr-un mesaj si ii sun eu. Multumesc", este descrierea postata de Vladimir Draghia in anuntul de vanzare a masinii.

Puteti vedea AICI mai multe imagini cu autoturismul scos la vanzare.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul