Vladimir Draghia, scos din sărite de fiica lui, Zora: "Măi, copile, am cinci degete la o mână!" Raspunsul copilei l-a facut knockout

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 17 aug 2022, 02:25
Prezentatorul "Destepti cu banii", facut knockout de fiica lui
Sursa: Instagram

Un nou episod marca Vladmir Draghia si fiica lui Zora a starnit amuzamentul urmaritorilor actorului pe pagina lui de Instagram.

Vladmir Draghia și Zora, fiica actorului în vârstă de 4 ani și jumătate fac deliciul publicului care îi urmărește pe paginile de socializare. Cei doi fac cea mai buna echipa la năzbâtii și deseori sunt surprinși de Alice Cavaleru în diferite ipostaze care îi taie respirația. Însă, pentru că nu mai e mult și Zora se apropie cu pasi repezi de clasa 0, Vladimir deja încearcă să o familiarizeze pe fetiță cu câteva noțiuni de matematica.

Citeste si: Ce i s-a intamplat lui Vladimir Draghia din cauza fiicei lui: "Sufeream caineste! Poate ar fi cazul sa recunoastem..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vladimir Draghia, lasat fara replica de fiica lui, Zora

Actorul a vrut să o încerce de minte pe Zora în ce privește numărătoarea. Însă, cum totul se face în joaca, Vladimir și-a zis că este un prilej bun de a afla cât fac 5 degete de la o mana plus 5 degete de la cealaltă. Însă, reacția Zorei a fost poate fix cum se așteptă Vladmir, dar nu prea a vrut să o digere deoarece copila a luat totul în joaca, iar răspunsul a fost unul pe măsură.

Nervii lui Vladimir au fost pusi la grea încercare deoarece a și recunoscut că nu el este cel mai calm din familie, ci Alice și a răbufnit: "Mi-e din ce în ce mai clar că nu cu mine o să-și facă temele. Sper să mai prindă sistemul ăla în care mai stă o oră, două la școală, să-și facă acolo toate temele. Țîn minte ce stresant mi se părea mereu când știam că am teme de făcut.
Bine eram și putoare."

Zora, fiica lui Vladimir Draghia, l-a lasat fara replica

Pe Vladmir Draghia, castigatorul Exatlon Romania, primul sezon, il puteti urmari din nou la Kanal D in emsiunea "Destepti cu banii!"“ Emisiunea e plină de informații financiare utile, transmise într-un mod cât mai prietenos posibil, deci ar trebui ca telespectatorii să se aștepte să învețe cum să-și gestioneze banii.

Bine, noi sperăm să-i și distrăm. Eu sunt responsabil de zâmbete, deci nu e mare presiunea. Încerc de mic, zilnic, să fac oamenii să zâmbească”,  spune Vladimir Drăghia.  Nu pierdeți în fiecare duminică, de la ora 15:00, “Deștepți cu banii”, emisiunea care te învață cum să îți gestionezi inteligent finanțele.  

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.