Vladimir Drăghia şi-a vândut limuzina! Vezi câţi bani a cerut! FOTO

Autor: Matei Vaihan
Actualizat: 15 mai 2019, 15:16

Fanii au aflat că Vladimir Drăghia şi-a vândut limuzina.

Nu mai e un secret că Vladimir Drăghia şi-a vândut limuzina. Câştigătorul Exatlon 1 avea un Mercedes E Class Coupe AMG, fabricat în 2009, cu 280.000 de kilometri la bord, pe care a cerut 9.000 de euro. "Primul venit, primul servit! Funcționează foarte bine. Tocmai a fost spălată și curățată complet, deci arată ca nouă. Geamuri electrice față- spate, senzor pentru detectarea oboselii, ABS, ESP, etc.”

, a fost anunţul dat de Drăghia. 

Citeste si: “Exatlon”, la un alt nivel! Razboinicii si Faimosii, pe cont propriu, dupa ce Vladimir Draghia si Giani Kirita si-au incheiat misiunea

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vladimir Draghia, accident pe partia de ski! Castigatorul primului sezon EXATLON a fost dus de urgenta la spital! Care este starea lui

Vladimir Drăghia şi-a vândut limuzina: "Parbriz încălzit și cu senzori, pilot automat" 

“Proiectoare ceață, ștergătoare de parbriz automate, limitator de viteză, lumini de zi, oglinda retrovizoare interioară electronică, faruri automate, comenzi volan, aer condiționat două zone, airbag-uri cortină, airbag-uri genunchi șofer, airbag-uri laterale față – spate.

Computer bord, DVD, deschidere și ridicare portbagaj din cheie. Cutie hidramată, faruri xenon, senzori de parcare față- spate, senzori presiune cauciucuri, oglinzi electrice heliomate, încălzite, retractabile, scaune electrice, parbriz încălzit și cu senzori, pilot automat, jante 18 AMG originale.”, a mai postat Drăghia.

Vladimir Drăghia şi-a vândut limuzina: „Nu mă interesează schimburile, deja am cumpărat altă mașină" 

E clar că Vladimir Drăghia şi-a vândut limuzina.

„Nu mă interesează schimburile, deja am cumpărat altă mașină. Poate fi vizionată în zona Cișmigiu. Nu pot răspunde la telefon, așa că vă rog să îmi lăsați mesaj aici și vă voi apela când voi putea vorbi”, le-a mai transmis Drăghia celor interesaţi. “Nu am dat mașina. Adună praf în parcare, așa că are preț cadou”, a revenit Vladimir. După puţin timp, maşina a fost vândută.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.