Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, despre cel de-al doilea copil, la Teo Show! „Ajunsesem să ne dorim destul de tare încă un copil”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 07 apr 2022, 18:05

Vladimir Drăghia si Alice Cavaleru, parinti pentru a doua oara

Sursa: Captură KANAL D

Vladimir Drăghia si Alice Cavaleru au dat tuturor minunata veste ca vor deveni parinti pentru a doua oara.

Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru, soția acestuia, și Zora, fiica cuplului, au fost prezenți astăzi, în platoul  <Teo Show>, pentru ne da o veste de extrem de frumoasă, aceea că frumoasa familie se va îmbogăți cu încă un membru, și a ne împărtăși prin ce emoții trec în această perioadă.  

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, despre cel de-al doilea copil, la Teo Show

Extrem de entuziasmată de faptul că mama sa urmează, peste câteva luni, să aducă pe lume încă un copilaș, micuța Zora a pregătit chiar și nume pentru bebeluș, Greta, dacă este fată, și Hansel, dacă este băiat.

Vladimir Drăghia a făcut o mărturisire inedită, în platoul „Teo Show”, dezvăluind detalii de <culise> din familie.

„N-a fost întâmplător, de data asta(...),

ajunsesem să ne dorim destul de tare încă un copil”,
 
a spus îndrăgitul actor.

Cei doi tineri părinți au povestit, totodată, și unde erau când au aflat că familia lor se va mări.

„Eram în Thailanda când am aflat, mi-am făcut un test  😊!(...) Mâncăm numai mâncare thailandeză și după ce am aflat, cam la trei zile, s-au instalat grețurile și n-am mai putut să mănânc nimic.

Am mâncat doar din meniul pentru copii!(...) A fost foarte diferit față de sarcina cu Zora. Primul trimestru mi-a fost greață non-stop, zi și noapte. Mâncăm la 2 noaptea” a relatat Alice Cavaleru, care este însărcinată în patru luni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, tânăra a mai spus că își dorește că bebelușul familiei să vină pe lume natural.

„Pe Zora am născut-o natural, la 37 de săptămâni, că și-a dorit să vină mai devreme  😊, iar acum aș vrea să nasc tot natural”,   a concluzionat aceasta. 

Citeste si: Ce cadou a primit Alice Cavaleru, soția lui Vladmir Draghia de la Moș Crăciun. Multe femei efectiv ar fi fost foc și pară

Citeste si: Vladimir Draghia, pictorial incendiar alaturi de soția lui, Alice Cavaleru! Niciodată nu i-ai văzut în ipostaze atât de pasionale

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.