Vladimir Drăghia și soția sa, Alice, au anunțat sexul bebelușului în ziua de Paște. Fetiță sau băiețel?

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 24 apr 2022, 12:05

Vladimir Drăghia și soția sa, Alice, au anunțat sexul bebelușului în ziua de Paște. Fetiță sau băiețel?

Sursa: Instagram Vladimir Drăghia

În zi de mare sărbătoare, Vladimir Drăghia și soția lui, împreună cu fiica lor, Zora, au anunțat sexul bebelușului. Actorul va deveni tată pentru a doua oară.

Actorul Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, urmează să devină părinți pentru a doua oară. Astăzi, în ziua de Paște, cei doi au decis să împărtășească cu fanii din mediul online sexul bebelușului.

Vladimir Drăghia, tată pentru a doua oară 

Vladimir Drăghia și soția lui sunt în culmea fericirii, încă de când au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi și-au dorit din suflet să devină din nou părinți, iar minunea s-a împlinit.

Vladimir și Alice mai au o fetiță împreună, pe Zora, care le face viața extrem de frumoasă. Deși actorul și-ar fi dorit să fie tată de băiat, el va fi din nou tată de fată, așa cum le-a povestit fanilor din mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vladimir Draghia, pictorial incendiar alaturi de soția lui, Alice Cavaleru! Niciodată nu i-ai văzut în ipostaze atât de pasionale

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor avea încă o fetiță

Peste câteva luni, Vladimir Drăghia și Alice își vor cunoaște cea de-a doua fiică. Zora este extrem de entuziasmată că va mai avea o surioară. Anunțul despre sexul bebelușului a fost făcut direct de Vladimir Drăghia, care a postat și o fotografie de colecție alături de familia sa.

”T'S A GIRL! 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Zora o să aibă o soră, eu o să fiu mama a două fetițe, iar Vladimir va trebui să se obișnuiască cu energia feminină dominantă din casă. 🤪
#GirlPower
Ne bucurăm să împărtășim cu voi această mare bucurie în zi de sărbătoare. Paște fericit vă dorim!”, au

scris Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia pe paginile lor de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Citeste si: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, despre cel de-al doilea copil, la Teo Show! „Ajunsesem să ne dorim destul de tare încă un copil”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.