Vladimir Putin a pus armata rusă să intre în Donețk și Lugansk pentru a asigura pacea

Autor: Lavinia Medrea

Vladimir Putin a pus armata rusă să intre în Donețk și Lugansk pentru a asigura pacea

Sursa: PixaBay

Vladimir Putin, președintele rus, a ordonat armatei ruse să intre în regiunile separatiste Donețk și Lugansk pentru a asigura pacea.

Vladimir Putin a pregătit Ministerul de Externe să negocieze în mod amabil cu Donețk și Lugansk.

Vladimir Putin a ordonat armatei ruse să mențină pacea în Donețk și Lugansk

Oficialii ucraineni au declarat că au venit deja trupe rusești în teritoriul separatist ieri seară și că localnicii din orașul Makiivka, condus de rebeli, au observat vehicule blindate rusești în mișcare.

O sursă care și-a păstrat anonimatul declara că  „un convoi uriaș de transportoare blindate rusești și alte echipamente a călătorit timp de o oră și jumătate”. Convoiul a fost văzut mergând spre nord, în regiunea Donețk.

Citeste si: Klaus Iohannis, reacție vehementă după ce Vladimir Putin a recunoscut independenţa regiunilor Lugansk şi Doneţk din Ucraina

De asemenea, tot oficialii ucraineni au spus că nu își dau seama dacă trupele sunt ale armatei obișnuite ruse sau vin din unități separatiste conduse de ruși.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un oficial american a transmsis că SUA vede în continuare pregătiri pentru o posibilă operațiune mai de amploare, inclusiv echipament pentru unități aeropurtate.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a semnat luni seara decretul prin care recunoaște independenţa regiunilor separatiste Doneţk şi Lugansk, din estul Ucrainei. Acesta urmează să fie confirmat și de Parlament. Vladimir Putin a solicitat Ucrainei „să înceteze războiul” în regiunile separatiste, spunând că vor exista  „consecințe majore”.

Citeste si: România, în pericol?! Ce plan ar avea Putin dacă invadează Ucraina! Țările care ar urma!

Miniștrii de Externe din UE declară că recunoașterea celor două republici separatiste reprezintă  „o încălcare flagrantă a dreptului internaţional ”.

Pe lângă asta, Roberta Metsola, președinta Parlamentului European, Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, Boris Johnson, premierul Marii Britanii, au condamnat gestul lui Vladimir Putin de recunoaștere a independenței regiunilor separatiste Donețk și Lugansk.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.