Vladimir Putin atenționează Occidentul în privința restricțiilor împotriva Rusiei: „Nu este nevoie”

Autor: Lavinia Medrea

Vladimir Putin atenționează Occidentul în privința restricțiilor împotriva Rusiei: „Nu este nevoie”

Sursa: Instagram leadervladimirputin

Vladimir Putin atenționează țările occidentale care se împotrivesc Rusiei în invazia Ucrainei să nu îngreuneze situația prin impunerea altor restricții împotriva țării lui.

Președintele rus, Vladimir Putin, a făcut declarațiile într-o ședință de guvern, în contextul în care miniștrii de externe din Occident se reunesc la Bruxelles pentru a stabili cum vor exercita presiunea continuă asupra Rusiei

Vladimir Putin, despre restricțiile împotriva Rusiei: „Nu este nevoie”

„Nu avem intenții rele împotriva vecinilor noștri”, a afirmat Vladimir Putin, care susține că guvernul său este de părere că  „nu este nevoie” ca Occidentul să ia în calcul restricții noi care  „vor înrăutăți relațiile noastre”

.

Citeste si: CNSU a adoptat o hotărâre care prevede acordarea de ambulanţe pentru Ucraina şi o alta privind alocarea de sume din Fondul de rezervă bugetară

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Cred că toată lumea trebuie să se gândească la cum să normalizeze relațiile, să coopereze în mod normal și să dezvolte relațiile în mod normal”, a mai precizat Vladimir Putin.

Citeste si: Vladimir Putin amenință România pentru discriminare! Ce le este interzis rușilor pe teritoriul țării noastre

Vladimir Putin a ținut din nou să sublinieze că toate acțiunile făcute până acum de militarii ruși asupra Ucrainei au fost „exclusiv ca răspuns la unele acțiuni neprietenoase împotriva Federației Ruse”.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.