Vladimir Putin, reacție după moartea Reginei Elisabeta a II-a ” Vă doresc curaj”

Autor: Alina Petre
Actualizat: 08 iun 2023, 04:50

Vladimir Putin

Vladimir Putin, prima reacție după moartea Reginei Elisabeta a II-a ” Vă doresc curaj”.

Vladimir Putin, prima reacție după moartea Reginei Elisabeta a II-a ” Vă doresc curaj”.

Citeste si: Ce titluri au primit Prințul William și soția sa, Kate, după ce Prințul Charles a devenit Regele Charles al III-lea

Mesajul lui Vladimir Putin după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Vladimir Putin a transmis condoleanţe după ce a fost anunțat decesul Reginei. 

Într-un mesaj către noul rege, Charles al III-lea, Putin a declarat că regina" s-a bucurat pe bună dreptate de dragostea şi respectul supuşilor săi, precum şi de autoritate pe scena internaţională".

"Vă doresc curaj şi puterea de a îndura în faţa acestei pierderi grele şi ireparabile. Permiteţi-mi să vă transmit sincere condoleanţe şi sprijin către membrii familiei regale şi către întregul popor al Marii Britanii", a transmis liderul de la Kremlin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Familia Regală a Românie, mesaj după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Familia Regală a României a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina de socializare după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

”  Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a trecut la cele veșnice
Biroul de Presă al Majestății Sale Custodele Coroanei este împuternicit să facă următorul comunicat:
Majestatea Sa Margareta a României și Alteța Sa Regală Principele Consort, alături de întreaga Familie Regală, au aflat cu mare durere vestea trecerii la cele veșnice a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Deîndată ce Secretariatul Regal va primi instrucțiuni de la Custodele Coroanei, vom reveni cu detalii.”, au scris cu scurt timp în urma pe Facebook.

Regina Elisabeta a II-a a murit

Regina Angliei a murit. Suverana a decedat la vârsta de 96 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme.

Regina Angliei, Elisabeta a II-a, a decedat din cauza problemelor de sănătate pe care le-a tot avut în ultima perioadă.

Majestatea Sa a avut nevoie de mai multe ori de ajutorul medicilor, dar și de supraveghere, pentru a trece cu bine peste perioadele dificile.

Cu toate acestea, deși a avut parte de cele mai bune îngrijiri,   vârsta și-a spus cuvântul   și la fel au făcut-o și problemele de sănătate pe care le avea.

Citeste si: Prințul Harry s-a alăturat Familiei Regale, după ce a fost anunțat decesul Reginei Elisabeta a II-a. Care este motivul pentru care Meghan nu este prezentă

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.