Vlăduța Lupău a ajuns pe mâinile medicilor! Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista: „Am consultat în ultimii 7-8 ani mai mulți medici. Nu vor să mă opereze”

Author: Lavinia Medrea

Vlăduța Lupău a ajuns pe mâinile medicilor

Sursa: Instagram Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău se confruntă cu alte probleme de sănătate, astfel că a ajuns din ce în ce mai des la medic.

Vlăduța Lupău a ajuns iar pe mâinile medicilor, iar fanii ei știau că, de ceva timp, se confrunta cu o tuse cronică. Vedeta speră să nu mai fie nevoită să meargă așa des la spital.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

„N-am mai zis astăzi nimic către voi pentru că și deoarece și din cauza că o să vă zic poate peste o zi două.

Știți problema mea cu tusea, da? Încerc să o rezolv, e ultima șansă, ultima variantă”, a declarat Vlăduța Lupău pe Instagram.

Citește și: „Eu insist să mă opereze. Am două plase de medicamente”. Vlăduța Lupău a ajuns la Paris din cauza problemelor de sănătate pe care le are

„Acum două zile, când mi-am făcut eu pozele, ultimele postate, cred că m-a luat puțin roșu în gât.

Am ieșit ieri puțină febră, nu a băgat-o de seamă și azi noapte am simțit, când eram pe drum de la Covasna. Am avut filmări, am fost la doctor, mi-a dat să iau tratament, iar acum mă duc la eveniment. M-a prins și urechea asta, cumva, am zis să-i dau să fumeze o țigară singură”
, a mai spus cântăreața.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De mai mulți ani, Vlăduța Lupău se confrunta cu o tuse cronică, lucru care a împins-o să meargă la mai mulți doctori.

„Am venit la Paris, sufăr de o tuse cronică de ani întregi. Am scăpat de ea, când uterul a împins stomacul în sus (…) Am consultat în ultimii 7-8 ani mai mulți medici. La alergolog, alergiile pe piele, din sânge, la tiroidă, nu am avut nimic.

La plămâni, radiografii (…) Cică tușești psihic. Nici vorbă”, a mai spus artista.

Diagnosticul Vlăduței Lupău

După mai multe analize, artista a fost diagnosticată cu hernie hiatală, o boală din cauza căreia partea de sus a stomacului trece prin diafragmă și intră în cavitatea toracică. Vlăduța Lupău a ajuns și la Paris pentru a căuta un tratament, iar doctorii au refuzat inclusiv s-o opereze.

Citește și: „Dacă ai avea măcar pe jumătate din mintea ei”. Schimb de replici între Adi Rus și Vlăduța Lupău. Internauții au sărit imediat în apărarea artistei

„Mi s-a confirmat hernia hiatală și nu vor să mă opereze, deși eu insist să mă operez, pentru că nu aș putea trăi așa. Am venit la Paris și nici el nu vrea să mă opereze, pentru că hernia asta hiatală este mică și mi-a dat un tratament.

Am două plase de medicamente (…). O să acționez și pe tuse, și pe reflux, și pe alergii, deși alergii nu am, dar să fiu sigură și pentru corzile vocale, pentru că, corzile mele vocale sunt afectate”, a declarat Vlăduța Lupău, pentru fanii ei.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?