Vlăduța Lupău a avut o apariție neașteptată. Artista a filmat reacția uimitoare a fiului ei, Iair

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 oct 2022, 09:02

Vlăduța Lupău a avut o apariție neașteptată. Artista a filmat reacția uimitoare a fiului ei, Iair

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău a avut o apariție neașteptată. Aceasta a mers direct la fiul ei, pentru a vedea ce reacție va avea micuțul și s-a amuzat pe seama celor întâmplate.

Vlăduța Lupău este o mămică foarte fericită. Aceasta petrecere extrem de mult timp alături de Iair și, când are concerte de susținut sau când are alte treburi de rezolvat, se asigură că Iair rămâne pe mâini bune.

Vlăduța Lupău și fiul ei, moment emoționant în mediul online

Vlăduța Lupău se pregătea să meargă la un eveniment. Aceasta își pusese părul pe bigudiuri și, deoarece arăta diferit față de cum o face în mod obișnuit, aceasta a făcut haz de necaz.

Artista a mers la Iair, la fiul ei, și l-a întrebat dăcă o știe pe mătușa Tamara.

Citeste si: Culiță Sterp, adevărul despre despărțirea mamei Geta de tatăl lor: "Nu aveam noi și el le dădea!" Care a fost singura patimă a părintelui fraților Sterp

Chiar dacă, bineînțeles, Iair nu a putut spune nimic, gângurelile acestuia au făcut-o extrem de fericită pe Vlăduța, acest lucru fiind extrem de vizibil.

Soția lui Adi Rus a spus cât de mult îl iubește pe cel mic, fiind topită după chicotelile micuțului.

„Înainte să merg la machiaj, am venit să văd dacă mă cunoaște. De ce mă cerți? Nu o cunoști pe mătușa Tamara, cu părul ăsta de mătușă?

Citeste si: Locul incredibil în care Vlăduța Lupău și-a dus copilul: „Am visat mult la moment”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Te iubesc de nu mai pot! Și tu mă iubești, mulțumesc!”, a spus Vlăduța Lupău, cu un zâmbet larg pe chip.

Vlăduța Lupău a fost trasă la răspundere pentru numele pus copilului

Vlăduța Lupău a ales un nume rar întâlnit pentru fiul ei. Deși se află în Biblie, numele „Iair” nu este foarte comun, dar un internuat a fost extrem de curios în ceea ce privește modul în care artista l-a ales fix pe acesta.

Întrebată cum de a ales Iair și cum va fi strigat de către colegii de clasă, la școală, aceasta a răbufnit, fiind foarte deranjată de întrebarea care i-a fost pusă. Numele celui mic a fost dezvăluit de Adi Rus, după naștere.

„Singurul lucru pe care eu nu-l înțeleg este cum tu îți permiți să mă întrebi de ce am pus numele ăsta băiatului meu, adică băiatului meu, nu la al tău, nu a lui ală, nici a lui ăla.

Cum o să-l strige copiii la școală? Ce chestie. Ce nu poți tu de grija lui...Cum o sa-l strige? O să-l strige: « Bă, băiatule, dacă este așa greu să-l strige Iair ».

Citeste si: Ipostaza inedită în care s-a filmat Vlăduța Lupău alături de fiul ei. Filmulețul a ajuns viral pe internet

Ca să nu mă mai întrebați de ce am pus numele ăsta. Pentru că așa am vrut eu, așa am vrut eu. Iair este un nume luat din Biblie, este un nume evreiesc. Un nume de creștin. Oare cum o să-l strige? « Băi, șefu! Așa o să-l strige » ”, a spus Vlăduța Lupău în mediul online.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.