Vlăduța Lupău a născut în urmă cu puțin timp. Soțul artistei a dezvăluit numele micuțului

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 mai 2023, 00:00

Vlăduța Lupău a născut în urmă cu puțin timp.

Sursa: Instagram: adiiirus

Vlăduța Lupău a născut în urmă cu puțin timp. Vestea cea mare a fost dată în mediul online de către soțul artistei, cel care a și dezvăluit numele băiețelului lor. Deși termenul era stabilit pentru data de 8 august, micuțul a vrut să vină mai devreme pe lume.

Vlăduța Lupău a născut în urmă cu puțin timp. Cel mic a venit pe lume cu puțin timp după miezul nopții, în zi de sărbătoare. Artista și soțul ei sunt cum nu se poate mai fericți, chiar dacă micuțul a venit cu două zile mai devreme.

Vlăduța Lupău a născut

Cu puțin timp după miezul nopții, Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au întregit familia. Îndrăgita artistă a adus pe lume primul ei copil, cu două zile înainte de termenul stabilit.

Alături de o fotografie cu băiețelul lor, Adi Rus a dezvăluit și numele copilului, nume pe care cei doi părinți au decis să îl împărtășească abia după naștere.

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare, 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăt un singur lucru: să ai frică doar de Dumnezeu în viața asta și să te rogi Lui.

Rus Iair, ești BINECUVÂNTAREA MEA! PS: a fost dragoste la prima vedere
🙏🏻❤️ @vladutalupau, te iubim cel mai mult, mamă eroină ⭐️”, a scris soțul Vlăduței în mediul online.

Inima mea toată sunteți voi! ❤️”, a răspuns Vlăduța printr-un comentariu.

Citeste si: Care este, de fapt, motivul pentru care Vlăduța Lupău a refuzat să ia numele soțului după căsătorie

Bineînțeles că nu a durat mult și mesajele au început să curgă. Fotografia are, deja, zeci de mii de like-uri și zeci de comentarii, iar acesta este abia începutul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vlăduța Lupău a dezvăluit, în urmă cu doar câteva zile, cum vrea să nască

Cu doar două zile înainte ca minunea din viața lor să se întâmple, Vlăduța a primit întrebarea „cum vei naște?”. Artista a spus că și-ar dori să nască natural, dar acest lucru depinde dacă ar fi bine pentru bebeluș și pentru ea.

Cu toate acestea, soția lui Adi Rus a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de a naște prin cezariană, dacă această variantă ar fi cea mai bună pentru ei, în special pentru copil.

„Vreau să încerc natural … însă, dacă nu se va putea sau, la cel mai mic sfat al doctorilor, trec pe cezariană. Important e să fie bebelușul bine … și, bineînțeles, și mama. Vedem”, a scris aceasta pe Instagram.

Acum, fanii așteaptă ca Vlăduța Lupău să își revină în urma nașterii și să facă și ea câteva declarații despre venirea copilului pe care au așteptat-o cu sufletul la gură foarte mulți ani.

Citeste si: Ce i-au interzis doctorii Vlăduței Lupău, înainte să nască? Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut îndrăgita artistă!

În cadrul unui podcast, în urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău a mărturisit că a pierdut două sarcini, dar, acum, și-a văzut visul îndeplinit.