Vlăduța Lupău a tras o sperietură de mama focului azi-noapte! Prin ce a trecut artista: „Toată noaptea nu am dormit”

Author: Lavinia Medrea

Vlăduța Lupău a tras o sperietură de mama focului azi-noapte

Sursa: Instagram Vlăduța Lupău

În urmă cu câteva ore, Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor prin ce temeri a trecut.

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică de petrecere și de manele, care are un succes răsunător și care este foarte dorită la evenimente, a trecut printr-o sperietură azi-noapte. Iată despre ce este vorba.

Vlăduța Lupău a tras o sperietură de mama focului azi-noapte

Vlăduța Lupău are parte de o perioadă frumoasă în viața ei, dar care solicită și stres.

Artista are evenimente de onorat, lucru care o bucură deoarece iubește să stea pe scenă în fața fanilor ei.

Azi-noapte, la ora 05:00, artista s-a trezit și le-a spus fanilor cât este de stresată pentru că se teme că nu poate ajunge la nunțile pe care trebuie să le onoreze, toate cele trei fiind în zone diferite.

Citește și: „Eu insist să mă opereze. Am două plase de medicamente”. Vlăduța Lupău a ajuns la Paris din cauza problemelor de sănătate pe care le are

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Toată noaptea nu am dormit, asta așa ca o paranteză aici, pe Instagram, pentru că tot am auzit că este ambuteiaj pe Valea Oltului, iar eu la noapte trebuie să ajung la Vâlcea și toată noaptea am visat că am intrat într-un tunel, a fost o coadă mare-mare, și n-am mai terminat, și n-am mai ajuns, și n-am mai ieșit din coada aia. Ca să înțelegeți, eu sunt un om punctual și cine mă cunoaște nu mă poate contrazice.

Dacă waze îmi arată că întârzii 5 minute, nu există, eu trebuie să recuperez. Și așa au rămas șoferii mei fără permis”, a mărturisit Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău a trecut prin momente dificile: „Sunt aproape cheală”

Vlăduța Lupău le-a mărturisit fanilor o problemă cu care se confruntă și care a pus-o serios pe gânduri. Cântăreața de muzică de petrecere este tot mai des plecată în străinătate cu evenimente, iar stresul și programul încărcat o pot afecta, dar și dorul pe care îl duce familiei ei. 

Vlăduța Lupău este îngrijorată pentru că îi cade extrem de mult păr, motiv pentru care se gândește serios să se tundă. Pentru că pierde mult din podoaba sa capilară, artista se teme că ar putea rămâne cheală. Nu se știe care este cauza pentru care Vlăduța Lupău experimentează această problemă, dar cauzele sunt multiple, de la stres până la efectele de după naștere. Multe femei pierd un volum mare de păr la câteva luni după naștere.

„Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai piaptăn... sunt aproape cheală”, a spus, îngrijorată, Vlăduța Lupău, alături de o fotografie cu ea, pe Instagram Story.