Vlăduța Lupău, decizie neașteptată în prag de sărbători! Ce veste le-a dat artista fanilor: ”Acum o să profit”

Author: Madalina Maftei

Vlăduța Lupău, decizie neașteptata în prag de sărbători

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău și-a luat fanii prin surprindere cu o veste neașteptată, chiar în prag de sărbători. Ce plănuiește artista să facă de Crăciun?

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară și de petrecere de la noi. Artista este invitată să cânte la o mulțime de evenimente, drept urmare, a avut un an plin. Cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Seara trecută, vedeta le-a dat internauților o veste neașteptată, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. 

Ce decizie a luat Vlăduța Lupău în prag de sărbători

Vlăduța Lupău este foarte deschisă față de urmăritorii ei, astfel a ținut să-i anunțe că de Crăciun nu va urca pe scenă, căci această sărbătoare este despre familie și o va petrece alături de cei dragi. Însă, va reveni cu forțe proaspete din 28 decembrie și va urca pe scenă și de Revelion.

De asemenea, artista a anunțat că urmează să-și ia o pauză după sărbători, căci a avut un an plin și are mare nevoie de un moment de respiro. Mai mult decât atât, Vlăduța le-a spus fanilor că va încerca să stea departe de telefon de Crăciun, pentru a nu-i panica în cazul în care vor observa că nu este activă.

Citește și: Vlăduța Lupău și Iair, fiul ei, au ajuns la medic. Ce a spus artista, la ieșirea din clinica medicală

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Oficial m-am pus în pat și a început vacanța pentru mine. Nu cânt de Crăciun niciodată, nu cânt și nu voi cânta de Crăciun, este cu familia. Abia din 28 o să cântăm și de Revelion, după care o să-mi mai iau puțină pauză, pentru că, efectiv, de când am născut... nu știu, s-a aglomerat toată perioada asta din august încoace, botez, mutat la casă, turneu în America, turneu în Europa plus cântările din sezonul de final în România.

Pe lângă asta am mai făcut și niște piese, videoclipuri, alergătură multă.

Acum o să profit de sărbători la maxim, nici nu știu dacă o să stau pe telefon, sincer. Nici Crăciunul trecut n-am stat pe telefon, am stat doar și m-am jucat cu Ayana, acum o să stau cu familia. Vă zic de pe acum sărbători fericite. Vă iubesc!”, a anunțat Vlăduța Lupău pe contul ei de Instagram.

Citește și: După ce a absentat din mediul online și după ce a ajuns în spital, Vlăduța Lupău cere ajutorul fanilor ei: „Aș vrea să mă consult cu voi”