Vlăduța Lupău, departe Adi Rus de Valentine's Day. Artista a plecat singură la Londra, în timp ce soțul ei a rămas acasă cu Iair. Care este, de fapt, motivul plecării ei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 15 feb 2023, 09:01

Anul acesta, Ziua îndrăgostiților i-a prins în orașe diferite pe Vlăduța Lupău și pe Adi Rus

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

Anul acesta, Ziua îndrăgostiților i-a prins în orașe diferite pe Vlăduța Lupău și pe Adi Rus, artista aflându-se la mii de kilometri distanță.

Meseria cere sacrificii, iar Vlăduța Lupău face tot ce îi stă în putință pentru a mulțumi pe toată lumea. Artista este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi, drept urmare este chemată la o mulțime de evenimente, fie în țară sau în străinătate, iar atunci când încheie un contract, este nevoită să-l onoreze. Anul acesta, de Valentine's Day, artista nu a putut fi alături se soțul său.   Cei doi au sărbătorit în felul lor, de la distanță.

Vlăduța Lupău și Adi Rus, primul Valentine's Day în care nu au fost împreună 

Vlăduța Lupău și Adi Rus trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de când a venit pe lume fiul lor, Iair, lucrurile s-au schimbat radical, însă cei doi nu uită să petreacă timp împreună ca un cuplu, chiar dacă acum au un copil, care are nevoie de atenția lor constant.

Dacă au sărbătorit ziua lui Adi ca la carte, ei bine, de Ziua îndrăgostiților, Vlăduța Lupău nu a fost alături de soțul său, căci a fost nevoită să plece la Londra, acolo unde trebuia să onoreze o cântare. 

Citește și: La șase luni de când a devenit tată, Adi Rus a vorbit despre al doilea copil. Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini în trecut

Pentru un moment, artista nu a vrut să le dezvăluie fanilor că este plecată din țară, însă, colega ei de breaslă, Olguța Berbec, a dat-o de gol. Aceasta a postat o fotografie alături de frumoasa interpreta de muzică de petrece chiar de lângă celebra cabină telefonică din Londra.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Suntem bine aici, in seara asta trebuie să cântăm.Dar

ne sperie ce se întâmplă in țară.  Doamne, ai grijă de noi.🙏”, a scris Olguța Berbec pe Instagram.

Artista a mai precizat că sunt îngrijorate de evenimentele care au loc în țară, după ce ieri au avut loc mai multe cutremure în România, iar panica s-a instalat destul de rapid, mai ales după dezastrul care a avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia și Siria.

Citește și: Cum a surprins-o Adi Rus pe Vlăduța Lupău de Valentine's Day. Artista a făcut totul public pe contul său de Instagram