Vlăduța Lupău locuiește cu soacra. Dezvăluiri inedite din casa artistei: "Ea stă în permanență cu noi, 24/24. Noi o mai amenințăm"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 20 oct 2023, 08:25

Vladuța Lupău a dezvăluit cum se înțelege cu soacra sa. Femeiea locuiește în casă cu artista.

Vlăduța Lupău locuiește cu soacra ei în casă. Recent, artista a mărturisit ce relație are cu mama soțului ei. 

Citește și: Ce tarif percepe Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Artista promite un spectacol pe cinste

Vlăduța Lupău locuiește cu soacra. Dezvăluiri inedite din casa artistei

Celebra Vlăduța Lupău locuiește în aceeași casă cu soacra ei și este foarte bucuroasă că îi este alături. Mama lui Adi Rus o ajută pe interpreta de muzică populară cu creșterea micuțului Iair.

De-a lungul timpului Vlăduța Lupău a mărturisit că are o relație foarte frumoasa ca mama soțului ei. De când a venit pe lume Iair,  femeia îi este alături mereu. O ajută pe îndrăgita cântăreață în tot ceea ce poate și ține de creșterea copilului și treburile prin casă.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vlăduța Lupău. Ultimele detalii despre starea ei, după ce a ajuns la spital

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Soacra e rezidentă (n.red. – la ei acasă). Părinții mei stau la distanță și vin, dar mai rar. Ea stă în permanență cu noi, 24/24.

Noi o mai amenințăm cu vacanța. Încă nu i-am dat-o. Într-adevăr, avem mare noroc cu ei. Sunt alături de noi. Cred că oricine are un copil mic și pe lângă și carieră are nevoie de ajutor. Cu părinții e cel mai bine' , a dezvăluit Vlăduța Lupău.

'Și-a lăsat viața ei pe planul doi pentru nepot. După aceea pentru noi. Bunicii uneori o iau razna. Eu spun de multe ori că vor să mi-l fure.

Și mama, și tata, și părinții lui Adi, dar nu. Este copilul nostru.', a continuat Vlăduța Lupău.

La scur timp după ce a născut, Vlăduța Lupău s-a mutat în noua casă, pentru care a muncit din greu.

Ne-a ajutat Dumnezeu. Ne-am făcut casa visurilor! Nici acum nu îmi vine să cred că, într-adevăr, noi am muncit și am făcut casa aceea.

Nu am făcut ceva inedit. Pot să spun că mă simt mai bine ca la orice hotel. La ce am ținut neapărat să am acasă e o cameră studio de repetiții. Și un dressing mareee. Știi, noi, fetele, niciodată nu avem loc de haine. (…)', a declarat Vlăduța Lupău pentru VIVA!.

Citește și: Vlăduța Lupău și Iair, fiul ei, au ajuns la medic. Ce a spus artista, la ieșirea din clinica medicală

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.