Vladuța Lupău, mărturisiri sincere despre o viitoare sarcină! "Îmi doresc un copil că să fim o familie completă"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 nov 2021, 19:17

În cadrul unui interviu recent pentru Teo Show, îndrăgita Vladuța Lupău a făcut mărturisiri inedite din culisele vieții sale de familie! Artista își dorește să devină mamă!

Vladuta Lupau este una dintre cele mai talentate și apreciate cântărețe de muzică populară din țară noastră. La doar 30 de ani pe care i-a împlinit anul acesta, Vladuta Lupau are o carieră de succes și se bucură de admirația publicului, însă în viață personală artista a mărturisit că este fericită alături de soțul ei, Adrian Rus, dar îi mai lipsește totuși ceva și anume un copil, pentru a putea să formeze o familie completă.

Vladuta Lupau, mărturisiri sincere despre o viitoare sarcina!

Artista Vladuta Lupau s-a caracterizat că o față simplă, ambițioasă, energică și mereu cu zâmbetul pe buze, în ciuda faptului că unii oamenii o consideră că fiind aroganță. Această a dat de înțeles că nu este așa nici pe departe, ci dimpotrivă a moștenit simplitatea din familie și din educația dobândită de la părinții săi.

"Sunt o față simplă, dintr-un oraș mic, o față ambițioasă, uneori cu multă energie, și mereu cu zâmbetul pe buze! Simplitatea mea vine din familie, educația mea a fost dată de niște oameni simpli, părinții mei sunt niște oameni simpli, orașul meu era unul simplu, bunicii mei trăiau într-o casă simplă și modestă. Însă cumva oamenii o să te contrazică, pentru că multă lumea mai scrie prin comentarii că nu sunt simplă, că par figuranta, sau aroganță și uneori mă întreb oare de ce crede lumea așa ceva despre mine!",

a spus Vladuta Lupau.

Artista Vladuta Lupau a mai mărturisit și faptul că odată cu celebritatea a venit și invidia oamenilor răutăcioși, ceea ce nu credea că se va întâmplă atunci când era doar un copil în casă părinților săi, medici veterinari de profesie. Această a declarat că a știut de mică de profesie își va alege, încă de la vârstă de patru ani când a și început să cânte.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Am prieteni foarte puțini! S-a restrâns cercul! Drumurile noastre sunt diferite! Și un alt aspect este sinceritatea prietenilor! Pentru că foarte mulți, depinde ce interes au, atât rămân lângă ține!", a mai adăugat Vladuta Lupau.

În ceea ce privește viață de familie alături de soțul ei, cu care s-a căsătorit în noiembrie 2019, Vladuta Lupau a mărturisit că a știut de la început că vor avea o relație reușită de lungă

durata și tocmai de aceea au decis să își unească destinele. Dacă pe plan profesional artista este împlinită și mulțumită de reușitele sale și se bucură de admirația publicului, în plan personal, această a declarat că nu-și mai dorește decât să aibă și un copil și speră că acest vis să devină realitate cât mai curând pentru a fi o familie completă.

Citeste si: Decizie spontană luată de Vlăduța Lupău! Ce a hotărât să facă artista împreună cu soțul ei

Citeste si: Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate. Artista este nevoită să se trateze la Paris