Vlăduța Lupău, mesajul cu care și-a îngrozit fanii: „Sunt aproape cheală”. Artista trece prin momente dificile

Autor: Lavinia Medrea

 Artista trece prin momente dificile

Sursa: Instagram Vlăduța Lupău - colaj Kanal D

Vlăduța Lupău are parte de un moment nu tocmai plăcut pentru un om. Artista s-a destăinuit și a vorbit despre o problemă care o macină și o pune pe gânduri.

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică de petrecere și de manele, care are un succes răsunător și care este foarte dorită la evenimente, trece prin momente dificile. Artista s-a destăinuit în fața fanilor ei de pe Instagram și le-a povestit ce problemă are. 

Vlăduța Lupău trece prin momente dificile: „Sunt aproape cheală”

În urmă cu doar câteva ore, Vlăduța Lupău le-a mărturisit fanilor o problemă cu care se confruntă și care a pus-o serios pe gânduri.

Cântăreața de muzică de petrecere este tot mai des plecată în străinătate cu evenimente, iar stresul și programul încărcat o pot afecta, dar și dorul pe care îl duce familiei ei. 

Citește și: Dorul de familie o apasă tot mai tare pe Vlăduța Lupău, aflată la mii de kilometri distanță de fiul ei. Artista a făcut un gest impresionant pe rețelele de socializare pentru Iair

Vlăduța Lupău este îngrijorată pentru că îi cade extrem de mult păr, motiv pentru care se gândește serios să se tundă. Pentru că pierde mult din podoaba sa capilară, artista se teme că ar putea rămâne cheală. Nu se știe care este cauza pentru care Vlăduța Lupău experimentează această problemă, dar cauzele sunt multiple, de la stres până la efectele de după naștere. Multe femei pierd un volum mare de păr la câteva luni după naștere.

„Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai piaptăn... sunt aproape cheală”, a spus, îngrijorată, Vlăduța Lupău, alături de o fotografie cu ea, pe Instagram Story. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iair împlinește patru luni astăzi, de Sfântul Nicolae

Trecând peste toate îngrijorările pe care le are, Vlăduța Lupău s-a gândit la cel mai important om din viața ei, și anume Iair, fiul ei. 

Citește și: Vlăduța Lupău și-a luat fiul și a plecat de acasă:”Nu știu cum va fi” Unde a plecat artista fără soțul ei

Cântăreața de muzică de petrecere a publicat câteva fotografii emoționante cu Iair, înconjurat de instalații de luminițe, purtând o căciuliță de Moș Crăciun și fiind absolut adorabil.

„Moș Nicolae... de ziua ta și eu fac patru luni!”, este mesajul pe care l-a transmis Vlăduța Lupău, alături de fotografiile drăgălașe cu Iair.

Postarea a adunat aproape 34.000 de aprecieri, dar și sute de comentarii de la urmăritorii înduioșați ai Vlăduței Lupău.

„Superb! Multe lunițe înainte, minune trimisă de Dumnezeu!”, „Cu cine seamănă așa frumos?”, „Prințișor mic, să vă trăiască”, „Cel mai frumos copilaș! Să crești mare, Iair!”, sunt doar câteva dintre comentariile pentru Iair, la postarea artistei de pe Instagram.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)