Vlăduța Lupău, nevoită să schimbe cazarea la mare: „Ne-am mutat la un hotel de lângă” Ce a găsit artista la intrarea în cameră a lăsat-o fără cuvinte

Author: Diana Bostan

Vlăduța Lupău

Sursa: Facebook- Vlăduța Lupău

La începutul săptămânii, Vlăduța Lupău anunța că se află la mare cu toată familia și că va îmbina munca cu relaxarea și distracția. Artista susține o serie de concerte la malul mării, însă nu putea sta departe de micuțul Iair.

Îndrăgita artistă Vlăduța Lupău se bucură de un succes enorm, iar în această perioadă susține mai multe concerte la malul mării Negre. Cântăreața a decis să rămână la mare pentru o perioadă mai lungă, astfel că a fost nevoită să schimbe hotelul.

Vlăduța Lupău a decis să rămână la mare pentru o perioadă mai lungă

Artista se află la mare cu micuțul Iair, dar și cu cei patru bunici ai micuțului.

Cântăreața a postat pe pagina sa de Instagram de câte lucruri a avut nevoie pentru șederea la mare, fiind imposibil de cărat. 

„Când ne mutăm, ne mutăm cu toată casa. Ne-am mutat la un hotel de lângă pentru că am decis să mai stăm la mare”, a scris artista pe contul său de Instagram.

Citește și: Vlăduța Lupău, vacanță în familie: „O locație excelentă” Ce destinație surprinzătoare a ales artista? FOTO

Vlăduța Lupău a ținut să precizeze faptul că a fost extrem de mulțumită de cazarea precedentă, însă nu și-a mai putut prelungi șederea acolo din cauza numărului mari de rezervări. „Dar noi mai stăm o săptămână la mare și fiind în plin sezon, doar până azi au avut disponibilitate la cazarea pe care noi am luat-o în ultimul moment. De când am sunat să rezervăm am știut că vom sta în două locuri”, a explicat artista.

Citește și: Ce mașină de fițe și-a cumpărat Vlăduța Lupău! Bolidul costă câteva sute de mii de euro! Foto

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Artista a avut parte de o surpriză la intrarea în camera de hotel. Aceasta a fost așteptată cu șampanie, dar și cu un videoclip muzical de-al ei, însoțit de mesajul „Vacanță plăcută”. 

Cântăreața a fost extrem de entuziasmată de primire, iar micuțul Iair a zâmbit tot timpul.

Vlăduța Lupău s-a afișat în costum de baie

Artista este extrem de mulțumită de felul în care arată și se simte bine în pielea ei. Vlăduța Lupău și-a obișnuit fanii cu ținute extravagante și sclipitoare atunci când este pe scenă, și de puține ori a fost văzută în costum de baie.

Citește și: „Mi-am făcut și radiografie pulmonară...” Adelina Pestrițu se confruntă cu probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu frumoasa brunetă în aceste momente

Aflată în vacanță pe litoralul românesc, Vlăduța Lupău a fost surprinsă în mai multe costume de baie, însă fără a lăsa prea mult la vedere. Cântăreața este extrem de atentă la aparițiile sale și nu lasă nimic la voia întâmplării.

Citește și: Elena Merișoreanu este foc și pară după ce Angela Rusu a spus despre ea că nu are talent! Cum a reacționat interpreta de muzică populară: „Când te latră o cățea”

Vlăduța Lupău s-a filmat într-un costum de baie întreg cu animal print ce-i pune în evidență zona decolteului, însă pentru a masca zona coapselor, artista a preferat o pereche de pantaloni albi scurți de plajă.