Vlăduța Lupău, noi probleme de sănătate! Cu ce se confruntă artista: ”O procedură peste care nu putem să trecem”

Author: Marina Ionescu

Vladuța Lupău a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Vlăduța Lupău a avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce a avut noi probleme de sănătate. Artista a ajuns din nou la spital, unde a făcut o procedură de care îi era teamă. Cântăreața a dezvăluit pe rețelele sociale despre ce este vorba, arătându-le urmăritorilor săi branula de la mână.

Citește și: Vlăduța Lupău a pășit, din nou, în cabinetul medicului estetician. La ce intervenție a apelat îndrăgita artistă

Vlăduța Lupău, noi probleme de sănătate! Cu ce se confruntă artista: ”O procedură peste care nu putem să trecem”

Artista Vlăduța Lupău a ajuns la spital miercuri, 19 aprilie, și a povestit pe rețelele sociale despre ce este vorba. Celebra cântăreață a povestit că a trebuit să treacă printr-o procedură de gastroendoscopie, din cauza tusei care i-a revenit.

Vedeta a mărturisit că se teme de această gastroendoscopie, dar a ascultat sfatul medicului, care i-a spus că nu poate trece peste această procedură. 

”Am revenit să verific tusea mea, care a revenit în forță. Am venit să îmi fac gastroendoscopie. Am înțeles că nu prea e plăcut, dar este o procedură peste care nu putem să trecem, așa a zis doctorul. Dacă tușesc așa, mai cântă mama. ”, a spus ea pe Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Locul inedit în care Vlăduța Lupău și Adi Rus au plecat în vacanță. Prima lor escapadă fără Iair are loc la mii de kilometri distanță

La începutul acestui an, Vlăduța a mai avut probleme de sănătate și a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Artista s-a confruntat cu o răceală puternică. Atunci, ea s-a tratat cu antibiotic, însă a fost îngrijorată și pentru fiul său, Iair, care era la fel de răcit.

”Sunt mai bine, nu știu cum am reușit să trec printr-o perioadă atât de scurtă, după ce am făcut antibiotic șapte zile. Problema este că, chiar dacă am stat la distanță de Iair s-a luat un pic și la el. Sperăm să scăpăm ușor cu el. La el cumva e prima febră, mică, dar sper să scăpăm să nu fie nevoie de nimic și voi să aveți grijă de voi zilele astea că trebuie să avem grijă unii de alții”, a declarat ea la începutul lui 2023.

Anterior, Vlăduța Lupău le-a povestit internauților că s-a confruntat cu febră și cu puroi în gât. Vedeta mai spusese la momentul respectiv că nu stă pe lângă fiul său pentru a nu-l îmbolnăvi.

”O țin cu febră 39 și puroi în gât de câteva zile… Credeam că sunt voinică și îmi trece. M-am înșelat. Între timp am făcut și început de pneumonie… Sper să-mi revin repede cu tratamentul primit azi când m-am decis să merg la spital.

Nu stau lângă Iair, doar la depărtare și îmi pun două măști. Aveți grijă de voi că cică e o viroză puternică asta cu „roșu în gât ”, spunea vedeta la momentul respectiv.

Citește și: Adi Rus, mesaj emoționant pentru Vlăduța Lupău, cu ocazia zilei sale de naștere: „O să te prețuiesc toată viața”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?