Vlăduța Lupău, prinsă pe picior greșit la mare ,,Doamne ferește, toți am mers în camere”. Ce s-a întâmplat cu artista și familia ei

Author: Diana Bostan
Actualizat: 08 aug 2023, 15:35

Vlăduța Lupău

Sursa: Instagram- Vlăduța Lupău

Îndrăgita Vlăduța Lupău se află la mare cu întreaga familie, acolo unde artista are de susținut o serie de concerte. Artista l-a sărbătorit pe micuțul Iair la malul mării, însă Vlăduța a avut parte și de evenimente mai puțin plăcute.

Vlăduța Lupău a împărtășit cu fanii întreaga experiență la malul mării. Artista a fost extrem de încântată de ambele cazări și de tot confortul, însă au fost și momente în care artista a fost luată prin surprindere.

Artista a fost luată prin surprindere de vremea rea de la malul mării

Vlăduța Lupău a împărtășit cu fanii și un moment mai puțin plăcut de la mare.

Artista a fost dezamăgită de vremea rea din ultima perioadă, mai ales că în bagaj avea doar haine și pantaloni subțiri. 

Citește și: „Bucuria și sensul vieții mele”. Sărbătoare mare în familia Vlăduței Lupău! Fiul artistei a împlinit un an

„S-a făcut un frig la mare și s-a stârnit un vânt, Doamne ferește! Toți am mers în cameră să ne îmbrăcăm și eu am doar haine scurte”, a spus Vlăduța Lupău, într-un videoclip postat pe contul său de Instagram.

Citește și: Cât de frumoasă este fiica Adelinei Pestrițu! Zeny a împlinit vârsta de cinci ani, însă vedeta a ținut-o departe de lumina reflectoarelor: „Viața îți poate aduce multe provocări” FOTO

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Descurcăreață din fire, Vlăduța Lupău a trecut cu bine și peste această situație și a făcut rost de haine lungi.

„Zilele trecute primeam un colet la Cluj, l-am anulat și i-am zis să vină direct la mare. Dacă nu aveam acești blugi înghețam. Toți am fugit în camere să ne luăm haine groase”, a mai spus Vlăduța Lupău.

Micuțul Iair este vedeta familiei

Vlăduța Lupău se află la mare cu întreaga familie. Bunicii, dar și Adi Rus sunt cu ochii pe micuțul Iair și-i fac toate poftele pe litoral.

Artista a dezvăluit faptul că Iair se simte în elementul lui la mare, și-i place foarte mult să se joace în apă.

Citește și: Vlăduța Lupău, nevoită să schimbe cazarea la mare: „Ne-am mutat la un hotel de lângă” Ce a găsit artista la intrarea în cameră a lăsat-o fără cuvinte

Artista beneficiază din plin de ajutorul bunicilor atunci când vine vorba de creșterea micuțului, însă soțul acesteia se pricepe cel mai bine să-l adoarmă.

„Bărbată-mio e specializat în adormit copiii”, a scris Vlăduța în dreptul unui video în care Adi Rus îl adoarme pe Iair.

Citește și: Vlăduța Lupău, vacanță în familie: „O locație excelentă” Ce destinație surprinzătoare a ales artista? FOTO

Vlăduța și Adi Rus au avut motiv de sărbătoare la malul mării, Iair împlinind vârsta de un an zilele trecute.

Micuțul a fost sărbători așa cum se cuvine, alături de întreaga familie. Vlăduța Lupău a postat mai multe fotografii, dar și un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, iar aprecierile nu au întârziat să apară.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)