Vlăduța Lupău, provocare de senzație în platoul Teo Show! Care a fost momentul în care a simțit că intră în pământ de rușine "A fost unul dintre cele mai groaznice momente ale mele"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2022, 11:39

Vladuta Lupau, una dintre cele mai apreciate voci din Romania

Sursa: Captură KANAL D

Vlăduța Lupău a venit în platoul Teo Show, unde a povestit câteva dintre cele mai stânjenitoare momente trăite până în prezent.

Vlăduța Lupău se numără printre cele mai talentate și îndrăgite artiste de muzică populară din România. Celebra artistă a împlinit pe 8 martie, frumoasa vârstă de 31 de ani și se bucură în continuare de succes pe plan profesional, în ciuda celor doi ani de pandemie care a afectat destul de mult acest sector de activitate. Pe plan personal, Vlăduța Lupău este fericită alături de soțul ei, Adrian Rus, care o susține în carieră și iubește enorm.

Cei doi își doresc în continuare un copil care să le aducă împlinirea în căsnicie.

Citeste si: EXCLUSIV! Primele declarații ale Manuelei Oprișiu după ce a născut! FOTO exclusiv cu micuța Ozana Maria: "M-a luat pe nepregatite"

Vlăduța Lupău, provocare de senzație în platoul Teo Show! Care a fost momentul în care a simțit că întră în pământ de rușine

Invitată în platoul Teo Show, Vlăduța Lupău a povestit cum și-a petrecut recent ziua de naștere, dar a vorbit și despre faptul că și-ar dori să meargă într-o vacanță cât mai curând până vor începe numeroasele evenimente pe care le va avea de onorat în lunile următoare, care se anunță unele extrem de solicitante și obositoare.

Citeste si: Vladuța Lupău, mărturisiri sincere despre o viitoare sarcină! "Îmi doresc un copil că să fim o familie completă"

"Săptămâna trecută a fost ziua mea! Deja am și uitat că a fost ziua mea, dar voi sunteți drăguți și țineți să-mi amintiți! Mulțumesc din inima! La mulți ani, doamnelor! La mulți ani, Teo! La mulți ani, Bella! Eu am o lege: de ziua mea nu cant, nu se întâmplă nimic, adică de ziua mea, de Paști și de Crăciun stau acasă, cu familia! De ziua mea în acest an am ieșit doar așa la o masă cu prietenii și cu familia! Și cam atât a fost! Peste zi m-am mai enervat și cu niște evenimente care nu

se programau așa cum voiam eu! Dar a fost o zi frumoasă până la urmă și plină de cadouri și de mesaje din partea celor care mă urmăresc pe toate rețelele și încă o dată le mulțumesc din inima!", a spus Vlăduța Lupău.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe de altă parte, Mihai Mitoseru a lansat o provocare inedită Vladutei Lupau, de a răspunde la câteva întrebări incomode sau de a continuă anumite fraze. Întrebată care a fost pentru ea cel mai rușinos moment din viața sa, Vlăduța a mărturisit că a trecut printr-un astfel de moment pe care îl consideră cel mai groaznic din cariera sa.

"Am avut un moment! Eram în urmă cu vreo câțiva ani! A fost unul dintre cele mai groaznice momente ale mele! Câștigasem în 2017 marele premiu la Festivalul Maria Tănase, cel mai mare festival de muzică

populară din țară și el se făcea așa din doi în doi ani! Peste alți doi ani când trebuia să particip în recital, fiind câștigătoare, trebuia să cant și nu mi-a zis nimeni ce piesă pe care trbuia să o învață cu ceva timp înainte! Și am cântat-o așa, fără repetiții, fără nimic! Și am cântat-o atât de prost! Mi-a fost atât de rușine și am zis că eu trebuie să mă las de cântat! Mor de rușine! A fost o zi proastă și eu eram marea câștigătoarea la ediția precedentă! M-am făcut de rușine așa pe scenă mare!", a mărturisit Vlăduța Lupău.

Citeste si: Vlăduța Lupău vrea să-și învețe viitorii copii ce înseamnă modestia! Cântăreața nu vrea să-i crească în puf și nici să exagereze cu răsfățul