Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate. Artista este nevoită să se trateze la Paris

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 aug 2022, 13:55

Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate. Artista este nevoită să se trateze la Paris

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău a anunțat, pe Instagram, că trebuie să plece la Paris pentru a-și trata problemele de sănătate. Artista și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat că are probleme de sănătate.

Vlăduța Lupău a anunțat, pe Instagram, că trebuie să plece la Paris pentru a-și trata problemele de sănătate. Artista și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat că are probleme de sănătate și că a căutat mult timp un medic care s-o ajute în acest sens.

Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate. Artista este nevoită să se trateze la Paris

După ce a trecut un an de când Vlăduța Lupău anunța că este infectată cu COVID-19, artista, acum, se confruntă cu o altă problemă de sănătate.

Citeste si: Leo de la Strehaia, dezvaluiri despre relatia dintre Vladuta Lupau si Armin Nicoara: cum si-au petrecut noaptea impreuna la hotel

Artista este nevoită să se trateze la Paris, acolo unde va pleca săptămâna viitoare. Vlăduța Lupău are parte de o tuse persistentă și își dorește să se vindece cât mai repede.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac.

Citeste si: Legatura lui Alin Salajean de la Survivor Romania 2021 cu o super vedeta. Razboinicul a recunoscut totul fara nicio rusine si a facut public

Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză, să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal”, a transmis Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram

Vlăduța Lupău a ajuns și la estetician

Vlăduța Lupău nu se ascunde după deget, astfel că a recunoscut că a apelat la intervenții estetice, respectiv un tratament cu botox.

Artista a recurs la această intervenție pentru că voia să scape de ridurile de pe frunte. De asemenea, a reușit să scape și de ridurile din jurul ochilor tot cu tratamente pe bază de botox.