Vlăduța Lupău și-a luat fiul și a plecat de acasă:”Nu știu cum va fi” Unde a plecat artista fără soțul ei

Autor: Madalina Maftei

Vlăduța Lupău și-a luat fiul și a plecat de acasă

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău și-a luat fiul și a plecat de acasă, fără soțul ei, Adi Rus. Artista le-a dezvăluit fanilor că va fi plecată câteva zile doar cu Iair.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi. De când a devenit mamă pentru prima data în vara acestui an, viața ei s-a schimbat radical, mai nou se împarte între viața de familie și scenă.

Vlăduța Lupău a plecat de acasă alături de Iair

De când a devenit mămică pentru prima dată, Vlăduța Lupău a decis să susțină concerte cât mai aproape de casă, asta pentru a fi cât mai aproape de micuțul ei. 

Seara trecută, artista și-a anunțat fanii că urmează o premieră pentru ea. Aceasta a anunțat că și-a făcut bagajele și a plecat de acasă doar cu Iair.

Vlăduța și fiul ei au zburat împreună, pentru prima dată, cu avionul de la Cluj la București, ceea ce i-a dat mari emoții 

Citeste si: Vlăduța Lupău a dezvăluit ce nume ar fi ales dacă năștea fetiță. Artista a spus totul pe o rețea de socializare: ”Mi-am dorit foarte mult”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Vreau să vă spun că eu împreună cu dumnealui plecăm la București imediat. Așa că, nu știu cum va fi, cum nu va fi, dar stăm acolo câteva zile.  Sperăm să ajungem cu bine, am emoții”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

La scurt timp după ce au aterizat la București, artista și băiețelul ei s-au cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Capitală.

De asemenea, aceasta le-a oferit mai multe detalii despre plecare de acasă și de ce a decis să-l ia pe Iair cu ea.

Aceasta nu va fi singura plecare a artistei, peste câteva zile va pleca în America, astfel a decis să petreacă timp cu fiul ei, mai ales că nu o să-l vadă o perioadă.

”Am venit cu Iair pentru că o să stau până miercuri în București și nu puteam să-l las așa mult timp fără mine.

Mai ales că luna asta am să plec și în America pentru câteva zile…”, a scris artista în mediul online, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus nu-și mai încap în piele de bucurie: ”E atât de tare!” Artista a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta ”Ce fain este!”