Vlăduța Lupău și-a tuns părul, după ce în urmă cu ceva timp se plângea că îi cade foarte tare: ”O să aveți un șoc” Cum arată artista după schimbarea de look

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 01 nov 2023, 05:50

”Ideea este că părul meu nu a mai fost pe la salon de vreo trei luni”

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău a făcut un pas la care nimeni nu se aștepta. Artista și-a tuns părul, după ce în urmă cu ceva timp a anunțat că îi cade foarte tare și nu știe ce să mai facă.

Artista a dat o fugă la salonul de înfrumusețare pentru o schimbare de look. În urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău anunța pe rețelele de socializare că se confruntă cu căderea părului și că ar vrea să se tundă. Se pare că ziua cea mare a venit, vedeta a mers la salon pentru a-și tunde părul. Este bine cunoscut faptul că aceasta are o podoabă capilară foarte bogată și nimeni nu a văzut-o până acum cu părul scurt.

Vlăduța Lupău și-a făcut schimbare de look

Vlăduța Lupău s-a filmat în urmă cu câteva momente dintr-un salon de înfrumusețare și le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că a venit să se tundă. Artista recunoaște că nu și-a mai aranjat părul la salon de vreo trei luni, iar astăzi a simțit că e momentul să facă o schimbare de look și să-și tundă din păr.

Citește și: Vlăduța Lupău, luată la rost de mamele din mediul online: „Noi ne-am consultat cu un pediatru, poate”. Gestul care a stârnit revolta internauților

Artista are părul extrem de lung, iar în urmă cu ceva timp a dezvăluit că îi cade foarte mult și nu știe cum să controleze asta. Se pare că artista a luat atitudine și face un tratament împotriva căderii părului, iar primele rezultate sunt deja vizibile, chiar ea le-a arătat.

Mai mult, Vlăduța a precizat că va reveni curând și le va spune fanelor sale ce folosește pentru a stopa căderea părului. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Fetelor, am venit la Georgi să mă tundă. Oare o să aveți un șoc sau nu. Ideea este că părul meu nu a mai fost pe la salon de vreo trei luni și o să vă zic în scurt timp și ce folosesc pentru că, uitați-vă (nr. Arată către păr), deja am rezultate”, a spus Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Dacă toată lumea credea că artista se va tunde scurt, ei bine, aceasta și-a tund un pic din vârfuri, semn că nu este pregătită să renunțe la părul lung care a consemnat-o de-a lungul timpului.

Citește și: După mai multe probleme de sănătate care i-au dat bătăi de cap, Vlăduța Lupău a ajuns, din nou, la medic: „A venit timpul să vin la control”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.