Vlăduța Lupău și Adi Rus au decis ce vor face cu banii primiți la botezul lui Iair. La eveniment au luat parte aproximativ 700 de persoane

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 oct 2022, 19:02

Vlăduța Lupău și Adi Rus au decis ce vor face cu banii primiți la botezul lui Iair. La eveniment au luat parte aproximativ 700 de persoane

Sursa: Instagram: vladutalupau

Pe data de 27 septembrie, Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au creștinat fiul. Cei doi au organizat o petrecere de zile mari, iar artista a decis ce va face cu banii strânși.

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul săptămâna trecută, pe data de 27 martie. Micuțul Iair a fost creștinat, iar evenimentul a fost unul extrem de emoționant. Cei doi părinți nu s-au uitat la bani și au organizat o petrecere pe cinste.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au cheltuit o avere pentru botezul micuțului Iair

Vlăduța Lupău și Adi Rus nu au ținut cont de bani și s-au asigurat că fiul lor, Iair, va avea parte de tot ceea ce este mai bun.

Pentru botezul copilului lor, Vlăduța Lupău și Adi Rus a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Conform Știri de Cluj, cei doi au optat pentru: bături rafinate, mâncare aleasă, gustări sărate, dulciuri, trabucuri, dar și o mulțime de flori.

Tzancă Uraganul și Holograf s-au numărat printre artiștii care au cântat la botez și, pentru ei, Vlăduța Lupău și Adi Rus au scos din buzunar aproximativ 30.000

de euro.

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul. Primele imagini cu micuțul Iair, de la fericitul eveniment

Mai mult decât atât, nici mămica nu s-a lăsat mai prejos. Aceasta a schimbat trei ținute care și ele au costat o mică avere.

Ce vrea să facă Vlăduța Lupău cu banii de la botez

Nu se știe suma pe care cei aproximativ 700 de invitați au lăsat-o la finalul evenimentului, dar aceasta este una consistentă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe contul său de Instagram, Vlăduța Lupău a spus ce planuri are cu banii micuțului Iair. Aceasta nu vrea ca banii copilului ei să rămână înt-un cont și vrea să îi investească. Mai exact, artista vrea să cumpere cu ei un apartament în Dubai, deoarece investițiile în imobiliare sunt foarte rentabile.

„După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte.

Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a dezvăluit Vlăduța Lupău, în mediul online.

Citeste si: „Cel mai greu lucru” Vlăduța Lupău a făcut anunțul în miez de noapte!

După ce botezul s-a încheiat, Vlăduța Lupău a publicat și prima fotografie cu Iair. Aceasta nu i-a arătat chipul până când Taina Sfântului Botez nu a fost săvârșită.

„IAIR

De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră! ❤️”, a fost mesajul postat de aceasta.

Daniela Iliescu, Andreea Bănică, Geta Sterp, Ileana Sterp, Larisa Udilă sunt doar câteva dintre vedetele care au comentat la prima poză cu chipul micuțului Iair.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.