„Voi fi mamă” Anunțul făcut de Viviana Sposub după întoarcerea din America! La brațul cărui celebru artist s-a afișat fost concurentă Bravo, ai stil

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 07 mar 2024, 12:37

„Are același farmec!” Viviana Sposub, la brațul unui celebru artist! Cu cine s-a afișat tânăra?

Sursa: Viviana Sposub Instagram

Viviana Sposub a uimit internauții cu ultimul său filmuleț devenit viral pe rețelele sociale. Bruneta s-a afișat la brațul unui celebru artist!

Viviana Sposub a fost surprinsă la brațul unui celebru artist, iar fanii au reacționat imediat! Despre cine este vorba?

Viviana Sposub, la brațul unui celebru artist 

Viviana Sposub și-a surprins fanii cu apariția sa alături de un artist extrem de cunoscut în afară, dar și în România. Este vorba de Faydee. Cei doi au dansat pe o renumită piesă de-a artistului, intitulată „Can't let go”.

„11 ani mai târziu și piesa asta are același farmec!” a scris Viviana în descrierea filmulețului de pe TikTok. 

Citește și: Viviana Sposub s-a afișat cu noul iubit! Cine este bărbatul din viața brunetei: „Sunteți frumoși împreună”

@viviana.sposub

11 ani mai târziu și piesa asta are același farmec!💔

♬ original sound- maria⭐️🎀

Viviana Sposub și George Burcea, din nou împreună

Recent întoarsă din America, șatena a mărturisit că își dorește foarte mult copii, este înnebunită după ei, însă știe că nu este acum momentul potrivit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, a declarat Viviana Sposub în exclusivitate pentru Viva.ro.  

 

După doar câteva luni de la anunțul despărțirii lor, Viviana Sposub și George Burcea au reușit să-și depășească neînțelegerile și să se împace într-un mod surprinzător.

Fosta concurentă de la emisiunea „Bravo, ai stil!” a luat o decizie curajoasă și a părăsit țara pentru a-și urma inima până în Statele Unite ale Americii, acolo unde se afla actorul.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-ar fi despărțit din nou, după ce în urmă cu două luni ar fi decis să se împace: „George a plecat singur”

În această vară, fanii au fost șocați de anunțul despărțirii cuplului după o relație de trei ani. Cu toate că speculațiile de atunci indicau că Viviana ar fi fost cea care a dorit să încheie povestea de dragoste imediat ce au revenit din SUA, iată că destinul a adus o schimbare neașteptată.

George Burcea, în urma plecării sale recente în Statele Unite ale Americii, a demonstrat că proiectele sale acolo au cunoscut un succes remarcabil.

Cu toate că decizia de a se despărți de România a fost dificilă pentru actor, aceasta a fost necesară din perspectiva carierei sale în continuă ascensiune.

Un factor complicat în această ecuație a fost legat de cele două fiice ale actorului, Ella și Clara, născute în căsnicia sa anterioară cu Andreea Bălan. George Burcea a mărturisit că este extrem de atașat de micuțele sale și că îi este greu să nu le aibă aproape.

Într-un moment surprinzător pentru fanii lor, se pare că Viviana Sposub și George Burcea și-au acordat o nouă șansă în dragoste. Fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!” a ajuns în Statele Unite ale Americii pentru a-i fi alături actorului.