„Voia, cu tot dinadinsul, să-i facă mult rău”. Agresor lăsat în libertate, după ce și-a învinețit soție. Femeia a scăpat ca prin minune din mâinile bărbatului

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 apr 2023, 12:46

Îngerul salvator al femeii a fost un bărbat care a văzut-o pe stradă

Sursa: Facebook: Ambulanta

O femeie din Baia Mare a scăpat ca prin minune din mâinile soțului, după ce acesta a desfigurat-o în bătaie, deoarece nu suporta ideea că este părăsit. Din nefericire, nu a fost prima dată când o astfel de scenă a avut loc.

O femeie din Baia Mare a primit o bătaie soră cu moartea din partea celui care i-a fost soț, cel care nu s-a lăsat până nu a desfigurat-o. Acesta nu s-ar fi oprit, dacă femeia nu reușea să fugă din locuință, într-un moment de naatenție.

O femeie din Baia Mare a fost desfigurată de soț

O femeie de doar 32 de ani, care are și doi copii, a fost la doar un pas de a-și pierde viața, după ce a fost bătută cu bestialitate de soț.

A reușit ca prin minune să iasă din apartament, chiar dacă era desfigurată și cu fața plină de sânge.

Îngerul salvator al femeii a fost un bărbat care a văzut-o pe stradă și care a decis să îi sară în ajutor. Acesta a oprit mașina și a dus-o imediat la spital, pentru a primi îngrijirile medicale de care avea nevoie.

Din păcate, femeia nu a fost lovită prima dată de soțul ei și nici nu este prima dată când depune o cerere de divorț.

Pe prima a decis să o retragă.

Citește și: „Mă învinovățesc în mod constant”. Cum i-a permis o femeie iubitului să îi ia viața fiicei sale. Pedeapsa pe care mama din Marea Britanie a primit-o

Apropiații femeii susțin că bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a premeditat totul, fiind deranjat de faptul că femeia a depus cererea de divorț și că, de patru luni, procesul este în desfășurare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum au ajuns cei doi soți în același loc

Se pare că bărbatul și-a chemat soția în apartamentul său, motivând că trebuie să își ia lucrurile pe care le mai avea la el, moment în care, a început să o lovească, imediat ce aceasta a închis ușa.

Una dintre prietenele femeii susține că totul a fost premeditat, deoarece intenția bărbatului era aceea de a o ucide. „Acesta i-a întins o capcană. A fost un plan s-o omoare. Voia, cu tot dinadinsul, să-i facă mult rău. Nu putea să accepte ideea de divorţ. Când a intrat în casă, a început s-o acuze, să-i găsească tot felul de motive, pentru a o ataca”, a spus aceasta, conform observatornews.ro.

Citește și: „Vă dați seama cum e să-mi pierd copilul”. Cine este Cosmin, studentul care a fost găsit fără viață, într-o cameră de cămin din București

Ca prin minune, femeia a reușit să fugă din apartament și, în acest fel, a scăpat cu viață din mâinile bărbatului. „Într-un moment de neatenţie, a fugit din baie, ca să găsească cheile de la uşă.

A avut noroc. Erau cheile în uşă şi a reuşit să scape”.

Femeia abia se mai ținea pe picioare în momentul în care a fost salvată de șoferul care o zărise pe stradă. Acest incident se putea evita, dacă nu și-ar fi retras prima cerere de divorț. Acesteia i se făcuse milă de soț și a decis să îi mai dea o șansă.