„Voia să-i cumpăr iepuraşi". Bunica băiețelului de 3 ani este sfâșiată de durere după decesul acestuia

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 aug 2023, 11:53

 Matei s-a stins în fața vecinilor

Sursa: phOnline.ro

Matei, un băiețel de trei ani, a fost altă victimă a persoanelor ce se urcă la volan după ce consumă substanțe interzise.

Băiețelul din Brăila se afla în fața porții atunci când o mașină condusă de o femeie de 38 de ani, ce se afla sub influența substanțelor interzise, i-a luat viața, iar de atunci, familia celui mic se află într-o durere îngrozitoare.

Citește și: Încă o tragedie pe un drum din România! Trei tineri au fost uciși de un șofer beat. Victimele se deplasau pe marginea șoselei

Bunica își plânge nepotul ucis de o șoferiță drogată

După doar câteva zile de la accidentul teribil ce a avut loc la 2 Mai, o altă șoferiță ce s-a urcat drogată la volan a luat viața unui copil de doar trei ani ce se juca în fața porții sale. Un apel 112 a anunțat că pe strada Cărămidari din municipiul Brăila a avut loc un accident rutier, iar deși un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri medicale minorului, acesta a decedat.

Bunica lui Matei trece prin clipe de durere, iar în brațe ține jucăria preferată a nepotului pe care l-a pierdut chiar în fața casei. Aceasta povestește cu lacrimi despre planurile pe care cei doi și le făcuseră înainte de accidentul ce i-a luat viața micuțului și cum trebuiau să meargă să cumpere iepurași. ” Voia să-i cumpăr astăzi iepuraşi, la ora 9 eram programaţi să mă duc să îi iau 2 iepuraşi, că el voia iepuraşi.”

, a declarat îndurerată bunica băiatului de trei ani, potrivit observatornews.ro

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vecinii au fost martorii acestui eveniment cumplit, iar aceștia povestesc cu teroare cum șoferița ce se afla sub influența substanțelor interzise conducea cu viteză foarte mare, dar și cum s-a produs accidentul.

A venit o maşină după colţ, cu mare viteză. De frică am fugit cum stăteam pe bordură acolo spre nepoţica mea să nu cumva să iasă, ţipam la ea şi în timpul ăla l-a călcat pe cel mic. Deodată s-a auzit poc şi când m-am uitat jos, era jos fără suflare, am ţipat, am zbierat, au ieşit toţi vecinii.”, a declarat o vecină ce a văzut tot momentul cumplitului accident.

Citește și: „ După opt ani de la Colectiv, arșii trebuie transferați în străinătate” Oana Roman, reacție tranșantă în mediul online după explozia de la Crevedia

Șoferița de 38 de ani este în libertate

Femeia de 38 de ani ce se afla la volan în timpul producerii accidentului ce i-a luat viața lui Matei, un băiețel de 3 ani, a fost testată cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost zero.

Autoritățile au decis astfel ca șoferița să fie testată cu aparatul drugtest, ce a stabili că aceasta consumase o substanţă psihoactivă, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital. 

Oamenii legii au întocmit astfel un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă până în prezent, femeia de 38 de ani ce i-a luat viața lui Matei nu a fost arestată preventiv sau reținută deoarece se așteaptă probele de laborator, relatează fanatik.ro

Citește și: Noi detalii ies la iveală în cazul șoferului drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai. S-a aflat ce cantitate de droguri avea Vlad Pascu în sânge

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.