Voia sa isi vanda cateva rochii cu care se imbraca rar si a pus anuntul asta pe internet. Nu se astepta la ceea ce avea sa urmeze! Uite ce i s-a intamplat acestei femei

Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 09:40

O femeie din Anglia, in varsta de 42 de ani, a avut parte de o surpriza majora atunci cand a incercat sa isi vanda cateva rochii pe eBay.

Katherine Macpherson a facut mai multe anunturi la care a postat o serie de poze cu ea imbracata in acele rochii: "M-am gandit ca se vad altfel daca ma pozez imbracata cu ele. Cum poti sa vezi mai bine daca o rochie iti place sau nu, atunci cand este pe un umeras sau cand este pe tine?".

Insa din motive lesne de inteles, in loc sa primeasca mesaje referitoare la articolele vestimentare, Katherine s-a trezit cu dedicatii si cu invitatii de a iesi in oras.

Din nefericire insa a avut parte si de mesaje ofensatoare si vulgare; acestea au fost in numar atat de mare incat femeia a fost nevoita sa isi dezactiveze anunturile.

Acum ea a facut plangere la eBay si doreste ca cei care au hartuit-o sa plateasca. Voi cine credeti ca este vinovatul in toata aceasta intamplare?

 

Taguri: