Ingrediente:
Aluat de foietaj 400 gr
Ceapa 300 gr
Ciuperci 200 gr
Piept pui 1 kg
Ulei 80 ml
Sare 5 gr
Piper 1 gr
Smantana lichida 200 ml
Mod de preparare:
Se curata ceapa, se spala, se toaca marunt. Se spala carnea, se sterge cu un prosop de hartie si se taie cuburi mici
Intr-o tigaie se caleste ceapa, se pune pieptul de pui, apoi ciupercile.
Se stinge cu supa de legume si se lasa sa fiarba 3-4 minute. Se adauga smantana lichida si se da gust. Aluatul de foietaj se intinde in foaie groasa de 1,5 cm. Se decupeaza in bucati cu o forma rotunda cu diametrul de 7-8 cm. Cu o alta forma avand diametrul de 3 cm se decupeaza in mijloc. Se ung cu ou si se introduc in cuptor pana capata o culoare galben-aurie.
Se umplu adaugand compozitia de mai sus.