Volkan ajunge de urgență la spital și este operat. Vezi online episodul 59 al serialului “Infidelul”, subtitrat în limba română VIDEO

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 24 nov 2023, 02:25

După incidentul în care Derin îl înjunghie pe Volkan, acesta ajunge de urgență, în stare gravă, la spital și este operat.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 59 al serialului turcesc „Infidelul” este difuzat la Kanal D vineri, 24 februarie 2023. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Derin vrea să îl vadă pe Volkan la spital, dar acesta refuză să o primească în salon. Fanii serialului “Infidelul” vor putea vedea cum Derya o învinuiește pe Asya pentru planurile ei de răzbunare care l-au adus pe Volkan în stare gravă la spital.

Ce se întâmplă în episodul 59 al serialului turcesc „Infidelul”

După incidentul în care Derin îl înjunghie pe Volkan, acesta ajunge de urgență, în stare gravă, la spital și este operat.

Derya ajunge să o învinuiască pe Asya pentru planurile ei de răzbunare care au adus la acest incident. Asya îi zice că încă nu a terminat ci mai are un lucru de făcut pentru a se răzbuna pe Volkan. Derin este arestată iar Gonul îl roagă pe prietenul ei Necmi să îi găsească un avocat bun. Necmi îl recomandă pe Onur.

Citește și: Volkan este dus de urgență la spital și operat. Derya o învinuiește pe Asya pentru jocurile ei care au produs numai necazuri. Derin nu poate să intre în casa în care l-a rănit pe Volkan

Pentru că Onur știe cu adevărat povestea sa, Derin acceptă să îi fie avocat.

Derin se duce la spital în speranța că Volkan vas ta de vorbă cu ea, dar acesta o refuză. Asya este alături de Volkan pe toată durata spitalizării ceea ce îl determină pe acesta să se gândească la o posibilă împăcare.

Asya îl sfătuiește pe Volkan să se despartă de Derin și să îndrepte lucrurile, de aceea acesta alege să se ducă acasă și îi cere divorțul lui Derin.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În același timp apare poliția care îl arestează pe Volkan.

Dacă vrei să afli de ce este arestat Volkan, poți urmări serialul “Infidelul” din această seară începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Destăinuiri, care va începe din 3 martie la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatică inspirată din realitate!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

În serialul “Infidelul”, Asya este personajul interpretat excepțional de actrița Cansu Dere. „Infidelul” și spune cu realism povestea tulburătoare a femeii care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. Destinul i se va schimba însă radical atunci când trădarea își face apariția în viața sa. Traiul frumoasei Asya ia o întorsătură dramatică atunci când descoperă că soțul ei duce o viață dublă. Asya

refuză să fie o victimă, și vrea să se răzbune pe Volkan, dar și pe toți cei care au trădat-o.

„Infidelul” este serialul care poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro. Cei care vor să vadă episoadele de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie să acceseze  https://www.kanald.ro/live.html.    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.