Volkan decide să pună punct mariajului cu Derin. Cum a reacționat tânăra când soțul ei și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Urmăriți un nou episod din serialul ”Infidelul”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei

Volkan decide să pună punct mariajului cu Derin

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Noi evenimente neașteptate vor avea loc în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul fenomen ”Infidelul”, la Kanal D. ”Infidelul” spune povestea tulburătoare a unei femei care a primit totul de la viața: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. Destinul i se va schimba însă radical atunci când trădarea își face apariția în viața sa. Viața frumoasei Asya va lua o întorsătură dramatică atunci când descoperă că soțul ei duce o viață dublă. 

Volkan s-a decis să divorțeze de Derin 

În această seară, de la ora 20:00, noi evenimente menite să țină telespectatorii în fața televizoarelor vor avea loc, Derin îi pregătește o surpriză soțului ei, însă surpriza se transformă într-un moment dureros pentru blondină, atunci când Volkan îi spune că vrea să divorțeze. 

”Ce frumos, ce frumos! Și eu am o surpriză pentru tine.

Am decis să divorțez de tine, Derin”,
a spus Volkan.

Citește și: Aras din serialul Infidelul, transformare fizică uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebrul actor Berkay Ateş, pe vremea când avea doar 18 ani!

Derin nu a primit deloc bine vestea divorțului și nici decizia soțului ei de a părăsi domiciliul conjugal. Tânăra s-a pus în genunchi în fața lui, implorându-l să nu plece.

”Trebuia să fac asta din prima zi în care te-am cunoscut”, a mai spus Volkan. 

Blondina îi face o vizită Asyei, fosta soție a lui Volkan, avertizând-o: ”El se desparte de mine crezând că poate fi cu tine”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aras și Asya sunt din ce în ce mai apropiați, momentele de tandrețe și săruturile sunt nelipsite. Se pare fiul Asyei nu este deloc de acord cu Aras și îl avertizează să stea departe de mama sa.

”Nu vreau să te cunosc. Și nu te vreau în preajma mamei mele”.

Volkan este gelos și nu suportă ideea că fosta lui soție ar putea avea o altă relație cu un alt bărbat.

„Eu niciodată nu voi renunța la tine. Niciodată”, i-a pus Volkan fostei lui soții. 

Urmăriți un nou episod din serialul ”Infidelul”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Asya și Derin, marile rivale din serialul Infidelul, apariții de senzație pe plajă din Miami! Iată cum au fost surprinse cele două actrițe Cansu Dere și Melis Sezen, dincolo de platourile de filmare!