Volkan, decizie dureroasă pentru Derin! Aflați cum va reacționa tânăra și la ce măsuri extreme va recurge pentru a-și salva căsnicia, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 oct 2022, 13:27
serialul infidelul Foto(7)

Volkan, verdict dur pentru Derin

Sursa: Captură KANAL D

Derin va trece prin noi momente cumplite, după ce Volkan îi va spune ce are de gând să facă în privința mariajului lor.

Serialul Infidelul, difuzat în serile de vineri și sâmbătă la Kanal D, de la ora 20:00, continuă să surprindă telespectatorii cu noi momente emoționante și situații palpitante trăite de personajele centrale. În noul episod din această seară, Asya va trece prin clipe de coșmar, după ce este împuscată de Derin, în momentul altercației cu Nazan.

Volkan, decizie dureroasă pentru Derin! Aflați cum va reacționa tânăra și la ce măsuri extreme va recurge pentru a-și salva căsnicia

După multe frământări și suferință, Derin reușește să scape din infernul provocat de Faruk și ajunge din nou sânul familiei sale, însa necazurile pentru ea nu se vor opri aici. Gonul o aștepta după trei zile de groază în care ea și soțul ei au căutat-o disperați prin tot orașul și s-au rugat că ea să fie teafără.

Deși se va bucura să își revadă fiica, Gonul crede în continuare că totul a fost pus la cale chiar de Derin pentru a-și salva mariajul cu Volkan și îi reproșează acesteia faptul

că i-a făcut să sufere teribil din cauza mofturilor sale. Însă tânăra îi explică mamei sale că nu a avut niciun amestec în legătură cu dispariția ei, ci doar a fost o victima a unui om diabolic. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ciuda ajutorului primit din partea Asyei, Derin va merge la poliție, unde va face declarații false, încercând cu disperare să o incrimineze pe cât posibil pe rivală ei. În cele din urmă, Asya este chemată la secția de poliție pentru a mărturisi adevărul, după ce comisarul a ascultat declarațiile bizare lansate de Derin. 

Pe de altă parte, Derin încearcă din răsputeri să îl convingă pe Volkan să nu o părăsească și îl avertizează aspru că nu îi va permite să plece în brațele Asyei.

Însă în cele din urmă, bărbatul îi va spune răspicat faptul că nu mai există nicio șansă că mariajul lor să funcționeze mai departe, ci vor divorța. 

Citeste si: Cine este și câți ani are personajul Faruk din serialul Infidelul, cel care a răpit-o pe Derin! Iată cum arată celebrul actor Onur Berk Arslanoğlu în postura de tătic de fetiță în viața reală!

Citeste si: Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, schimbare spectaculoasă de look pentru noul lui proiect! Iată cum arată acum celebrul actor, maturizat cu câțiva ani!