Volkan din serialul Infidelul, decizie fără precedent, cu doar câteva zile înainte de propria aniversare! Iată la ce gest uluitor a recurs celebrul actor Caner Cindoruk! „Am decis să împart ziua mea de naștere”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 apr 2023, 12:36

Caner Cindoruk, un actor desăvârșit

Sursa: Instagram Caner Cindoruk

Volkan din serialul Infidelul, gest uluitor! Ce hotărâre neașteptată a luat îndrăgitul actor Caner Cindoruk! Iată ce se va întâmpla chiar de ziua lui de naștere, pe 17 aprilie! „Să ne unim mâinile”

Caner Cindoruk are 42 de ani și continuă să își surprindă fanii cu noi apariții în proiecte de succes. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a cucerit publicul cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma aparte, dovedite în multe producții de excepție în care a jucat. De curând, celebrul Caner a publicat pe contul lui de socializare unde este foarte activ, o imagine inedită prin intermediul căreia și-a anunțat fanii că a inițiat o campanie de sprijinire a copiilor care suferă de autism și i-a îndemnat să se alăture toți cei care

își doresc să întindă o mâna de ajutor.

Volkan din serialul Infidelul, decizie fără precedent, cu doar câteva zile înainte de propria aniversare

Caner Cindoruk s-a născut în anul 1980, în orașul Adana, unde a crescut și a primit o educație exemplară alături de frații săi mai mici din partea părinților, care au făcut eforturi uriașe pentru a-i sprijini peste ani să studieze.

Deși situația financiară a familiei sale a fost dificilă, el și frații lui au luptat cu perseverență și ambiție pentru a-și îndeplini marile dorințe pe plan profesional. Pentru că își dorea încă din perioada adolescenței să devină actor, după încheierea studiilor liceale, Caner Cindoruk s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității din Adana, iar la scurt după absolvire, a debutat pe scena teatrului de Stat, unde a făcut furori încă de la primele roluri jucate.

Citește și: Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, apariție de senzație alături de două colege superbe pe platourile de filmare ale noului lor proiect! Iată cum a fost surprins carismaticul actor, care pare mai fericit ca oricând!

Citește și: Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată carismaticul actor, la aproape un an de la încheierea filmărilor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În 2006, Caner Cindoruk a fost remarcat de o mare casă de producție din Istanbul și la scurt timp a fost cooptat în distribuția serialului de televiziune, Beynelmilel, care a reprezentat de altfel și rolul lui de debut. Dovedind un talent uluitor, Caner a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a jucat în seriale și filme de excepție care i-au adus de-a lungul anilor mari succese dar și notorietate.

În 2020 a fost cooptat să joace în serialul Infidelul, în rolul principal Volkan, care a însemnat unul dintre cele mai mari reușite ale carierei lui.

De curând, îndrăgitul Caner Cindoruk a publicat pe contul lui de socializare, o imagine inedită, prin intermediul căreia a anunțat faptul că a demarat o campanie de ajutorare a copiilor cu autism din Turcia și mai ales a celor care au fost afectați de cumplitele cutremure de la începutul lunii februarie.

Celebrul actor a luat această hotărâre cu ocazia zilei sale de naștere care va fi pe 17 aprilie și i-a îndemnat pe toți cei care vor să îi aducă o bucurie în dar de ziua lui să facă o donație atât de benefică pentru copiii bolnavi de autism.

„Bună ziua, dragii mei, rude și prieteni, mi-am dorit să mă implic în mișcări binevoitoare, in special pentru 2 aprilie, ziua conștientizării autismului. Am decis să împart ziua mea de naștere, pe 17 aprilie, cu copiii care au primit sprijin din partea Fundației Todev. Cel mai bun cadou pe care mi-l puteți face de această zi de naștere vor fi donațiile pentru copiii cu autism! Dacă doriți să susțineți campania mea și să fiți o speranță pentru copiii cu autism care au fost afectați în primul rând de cutremur, puteți accesa linkul campaniei mele pe platforma @iyilikpaylas și în biografia mea. Să ne unim mâinile și să fim conștienți de copiii cu autism! Va mulțumesc pentru sprijin!”, a scris Caner Cindoruk pe contul lui de Instagram.