Volkan din serialul Infidelul, relație specială cu tatăl lui! Iată cum a fost surprins celebrul actor Caner Cindoruk alături de părintele lui!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 sep 2022, 19:50
video Foto(5)

Îndrăgitul actor Caner Cindoruk are o relație foarte apropiată cu părinții săi, însă cel mai mult adoră să petreacă timp liber în compania tatălui sau!

Caner Cindoruk (42 de ani) se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Cu o experiență de peste două decenii în domeniul actoriei, carismaticul Caner Cindoruk a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și în prezent continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte importante. Dincolo de viața profesională, Caner își adoră familia și are o relație specială cu părinții săi, pe care ii respectă enorm.

Volkan din serialul Infidelul, relație specială cu tatăl lui

Telespectatorii din România l-au descoperit pe actorul Caner Cindoruk încă din anul 2017, când a jucat în serialul Kosem, în rolul Silahtarului Mustafa, care i-a adus un mare succes la acea vreme în carieră. Iar recent acesta a revenit la Kanal D în serialul Infidelul, în rolul principal Volkan, un arhitect remarcabil, care își pierde familia din cauza infidelității.

Citeste si: Ea este noua parteneră a celebrului actor Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia!

Dincolo de platourile de filmare, Caner Cindoruk, nu se simte încă un bărbat împlinit și fericit deoarece nu și-a întâlnit sufletul pereche alături de care să formeze propria lui familie.

Însă cu toate acestea, celebrul actor își adoră părinții pe care îi respectă și își petrec mult timp împreună atunci când nu este prins în proiecte profesionale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși Caner Cindoruk a mărturisit deseori că își iubește enorm ambii părinți, acesta a spus că îl venerează pe tatăl lui și au o relație specială. Actorul a povestit că s-a simțit foarte apropiat de părintele lui încă din copilărie atunci când a învățat multe meșteșuguri de la el. Acesta a dezvăluit că a învățat să bărbierească și chiar să tundă de la tatăl lui.

Celebrul actor nu s-a sfiit sa publice pe contul lui de socializare o imagine inedita in care apare alături de tatăl lui, chiar într-unul din momentele in care bătrânul îl tunde.

Citeste si: Cine este și cum arată mama actorului Caner Cindoruk, Volkan din serialul „Infidelul”. Cei doi au o relație foarte apropiată

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.