Volkan din serialul Infidelul, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată celebrul actor Caner Cindoruk, la doi ani de la încheierea filmărilor și unde și-a petrecut vacanța în vara aceasta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 aug 2022, 15:16
video Foto(4)

Caner Cindoruk face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.

Caner Cindoruk se numără printre cei mai apreciați actori ai Turciei, datorită talentului uriaș și a carismei sale speciale, dovedite în numeroasele roluri jucate în seriale și filme artistice de excepție în care a jucat în cele două decenii de carieră. Publicul din România l-a cunoscut pe șarmantul actor încă din anul 2017, când a jucat în serialul fenomen, Kosem, rolul Silahtarului Mustafa.

Volkan din serialul Infidelul, schimbare uluitoare de look

Caner Cindoruk s-a născut în anul 1980, în orașul Adana, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi, care peste ani l-au sprijinit în tot ceea ce a realizat în viață profesională. Încă din perioada adolescenței, Caner și-a descoperit pasiunea pentru actorie și a început să joace în trupa de teatru a liceului în care studia la acea vreme.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Infidelul, care va începe din 17 august la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatica inspirată din realitate!

La vârsta majoratului, Caner Cindoruk a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorului de Stat al Universității Cukurova, pe care a absolvit-o cu brio în anul 1996, iar un an mai târziu a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Adana.

În anul 2006 Caner a primit și primul lui rol într-un serial de televiziune, Beynelmilel, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi. Au urmat apoi multe alte roluri importante în seriale și filme de excepție care i-au adus mari satisfacții pe plan profesional și l-au propulsat printre cei mai bine cotați și apreciați actori ai Turciei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai recent rol jucat într-un serial turcesc a fost cel din producția Sadakatsiz (Infidelul), în care acesta a jucat alături de renumită actrița Cansu Dere. De curând îndrăgitul actor și-a anunțat fanii că se pregătește de noi proiecte importante. Potrivit viatacuaromadecafea.com, Caner Cindoruk este protagonistul unei piese de teatru de succes care se joacă în Istanbul și în paralel este și regizorul unei piese de teatru în Adana, localitatea unde s-a născut.

De asemenea, Caner a mărturisit recent în cadrul unui interviu și faptul că lucrează la a două lui carte și pregătește și un nou scenariu însă nu a dezvăluit detalii și totodată citește scenarii ale unor noi proiecte deoarece își dorește să revină pe platourile de filmare cât mai curând. De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de Instagram imagini inedite din vacanta pe care a petrecut-o in Africa de Sud si a afișat un look cu totul schimbat. 

Citeste si: Caner Cindoruk, actorul care interpretează rolul principal masculin în serialul turcesc Infidelul, explică de ce serialul este un succes “Cu toții ne putem confrunta cu această nestatornicie a sentimentelor”

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.