Volodimir Zelenski și Olena Zelenska, prima apariție publică de la începutul războiului. Cum au fost surprinși cei doi - Video

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 feb 2023, 00:45

Volodimir Zelenski și Olena Zelenska, prima apariție publică de la începutul războiului. Cum au fost surprinși liderul de la Kiev și soția sa-Video

Sursa: Instagram Olena Zelenska

Liderul de la Kiev și soția sa, Olena Zelenska, au avut prima apariție publică de la începutul războiului. Cei doi au participat la funeraliile lui Leonid Kravciuk, primul preşedinte al Ucrainei de după ruperea de URSS.

Pentru prima dată în cele aproape trei luni de când a izbucnit războiul în Ucraina, Volodimir Zelenski a apărut public alături de soția sa, Olena Zelenska. Cuplul prezidențial a fost surprins, marți, la ceremonia de înmormântare a primului președinte al țării după câștigarea independenței, Leonid Kravciuk, la Kiev, relatează Daily Mail, citat de realitateatv.net.

Prima apariție publică a lui Volodimir Zelenski și a soției sale, Olena Zelenska, la funeraliile primului președinte ucrainean de după ruperea de URSS 

Lumea întreagă a fost luată prin surprindere de apariția Olenei Zelenska la Kiev, despre care s-a zvonit că ar fi plecat din țară încă de când a izbucnit războiul în Ucraina. Cei doi soți păreau calmi, dar extrem de epuizați, în timp ce se îndreptau să depună un buchet de flori la sicriul lui Leonid Kravciuk, primul preşedinte al Ucraine, după ce țara a obținut independența după prăbușirea URSS în 1991 și care a rămas în funcție până în iulie 1994.

Fostul lider ucrainean a murit pe 10 mai, la vârsta de 88 de ani, după o ”suferinţă îndelungată”, mai notează sursa citată.

Cuplul prezidențial a ales să poarte haine de doliu. Zelenski a renunțat la hainele militare kaki, care au devenit emblematice de la începutul războiului în Ucraina.

 

Citeste si: Ce diferență de vârstă este între Volodimir Zelenski și soția sa, Olena Zelenska

La ceremonia de înmormântare au luat parte mai mulți oficiali, inclusiv primarul Kievului, Vitali Kliciko. Aceasta a avut loc la ”Casa ucraineană”, cel mai mare centru internațional de expoziţii şi convenţii din Kiev.

Apariția Primei Doamne a Ucrainei are loc la o lună după ce a dezvăluit că a vorbit doar la telefon cu soțul ei de când țara a fost invadată de forțele ruse, temându-se că viața ei și a copiilor săi ar putea fi pusă în pericol dacă ar fi rămas în capitala ucraineană.

Nu se știe când Olena Zelenska s-a întors în Kiev, dar cuplul prezidențial a stat separat în toată această perioadă de când Ucraina a fost invadată.

Citeste si: Soția lui Volodimir Zelenski nu și-a mai văzut soțul de când a început războiul: „A fost ultima dată când a purtat costum, de atunci a fost mereu în armată”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.