Voltaj o ia „de la capat” in finala Eurovision! Reprezentantii Romaniei s-au calificat in semifinala de la Viena

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 17:25

Voltaj a pus punct semifinalei de azi-noapte si o ia „de la capat” in finala Eurovision!

Trupa noastra se numara printre cei 10 concurenti calificati in prima semifinala a Eurovision.  In spatele piesei care a rasunat pe scena grandioasa din Viena sta un puternic mesaj.

In timpul interpretarii piesei, pe scena a rulat un videoclip cu imagini alb-negru ale mai multor copii care traiesc drama de a sta departe de parintii plecati in strainatate sa castige un ban. Refrenul melodiei a fost cantat in romana, dar si in engleza.



„O sa incercam, in continuare, sa mai imbunatatim niste aspecte  in masura in care se va putea. Atunci cand te bati la nivelul acesta, vrei ca totul sa fie perfect! Si au fost niste idei foarte bune care nu au putut fi puse in practica”, ne-a declarata solistul trupei.


Daca la editia de anul trecut, Conchita Wurst a fost reprezentanta care a starnit controverse pe intregul continent, in semifinala de aseara, trupa care a reprezentat Finlanda, s-a facut de departe remarcata! Despre componentii ei se stie ca au dificultati de invatare si
s-au intalnit la un curs special.

„Mie imi pare foarte rau ca nu au trecut mai departe! Vreau sa spun ca sunt extrem de draguti. ”, a declarat solistul trupei Voltaj.

Nici Republica Moldova nu a reusit sa treaca de semifinala. Din cele 16 tari care s-au intrecut azi-noapte, doar 10 au pasit in finala de sambata: Albania, Armenia, Rusia, Romania, Ungaria, Grecia, Estonia, Georgia, Serbia si Belgia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Romania s-a clasat de doua ori pe locul 3 la Eurovision; in 2005 cu Luminita Anghel si in 2010 cu Paula seling si Ovi.