Vom scăpa de pandemia de COVID-19 în 2022? Mihai Voropchievici a venit cu previziuni pentru anul următor: „Nu scăpăm imediat de pandemie”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 sep 2022, 05:30

Vom scăpa de pandemia de COVID-19 în 2020? Mihai Voropchievici a venit cu previziuni pentru anul următor: „Nu scăpăm imediat de pandemie”

Sursa: Facebook Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a transmis previziuni numerologice pentru anul 2022, dar și despre când se va sfârși pandemia.

Numerologul Mihai Voropchievici a transmis primele previziuni numerologice pentru anul 2022. Când se va sfârși pandemia de COVID-19?

Mihai Voropchievici a dezvăluit primele previziuni numerologice pentru anul 2022

„Nu sunt şanse să scăpăm imediat de pandemie, la cum se acţionează în momentul de faţă. Este o pandemie creată artificial. 

Anul acesta ne-am aflat într-un an cinci.

După cinci vine șase, iar cifrele pare sunt foarte păcătoase pentru sănătate. Fluctuaţiile vor fi în continuare, cu nişte vârfuri pe 02.02.2022, 20.02.2022 şi 22.02.2022.

Citeste si: Ianuarie 2022: Horoscop lunar. Început de an promițător pentru mai multe zodii. Ce nativi vor avea parte de provocări

Anul acesta a fost an cinci. Cinci fiind neprevăzutul, cinci cu șase nu se înţelege, pentru că șase este mai mare ca el.

Neprevăzutul îl pregăteşte cineva sub diferite forme: neglijenţa şi lipsa de conştiinţă. Noi trăim să prevenim. Prevenţia este primul factor la care noi nu avem acces”
, a spus Mihai Voropchievici.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oamenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor în 2022, spune Mihai Voropchievici

„Numerologic este o înşiruire de mulţi de doi, cifre nefaste, cifre dure. Duritatea lui doi amplifică nişte lucruri. Nu sunt şanse de a scăpa imediat. Tendinţa este doar un pic descrescătoare.

Factorul disctructiv este frica. Nu frica de moarte, frica de îmbolnăvire. Cu cât îţi este mai frică de îmbolnăvire şi o alimentezi în permanenţă, nagativismul pe care ţi-l inoculează, distruge", a declarat Mihai Voropchievici

Februarie reprezintă o lună amenințătoare pentru români

„În anul 2022 nu scăpăm imediat de pandemie, iar luna februarie va fi o lună mai grea.

Lumea spune ca până la sfărşitul anului 2022, se va pune punct acestei pandemii. Dar pe ce se bazează lumea?

Citeste si: HOROSCOP TOAMNA 2021. Mihai Voropchievici ne vorbește despre rune

Sunt foarte mulţi comentatori care nu au un temei. Ar putea fi luna a 11-a, pentru că are doi de unu în ea şi este tot un doi, deci 11.11, 22.22, patru forţe inegalabile. Aici se intră într-un vortex.

Acest vortex, prin gândirea noastră pozitivă şi prin dorinţa noastră de a scăpa de un rău, distruge orice forţa gândului. Noi nu am învăţat încă să construim pozitiv, să gândim pozitiv”, a spus Mihai Voropchievici.