„Vom vedea situații în care se vor vinde unii pe alții”. Cosmin Cernat, primul secret de la ”Insula de 1 milion”. Ce se întâmplă cu brățările concurenților

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 10 mar 2024, 13:54

Cosmin Cernat, secretele ”Insulei de 1 milion”

Sursa: Captură YouTube

Cosmin Cernat, prezentatorul super show-ului de aventură "Insula de 1 milion", a dezvăluit mai multe detalii inedite legate de competiție și de concurenți.

Cosmin Cernat, prezentatorul ”Insulei de 1 milion”, dezvăluie amănunte despre show-ul care începe pe 16 martie la Kanal D, chiar înainte de plecarea lui în Republica Dominicană. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Secretele Insulei de 1 milion”, prezentată de Cornelia Ionescu și Alex Nedelcu.

Prezentatorul ”Insulei de 1 milion” a făcut mai multe dezvăluiri în ceea ce privește brățările concurenților

“Insula de 1 milion” va fi mai mult decât o simplă competiție televizată; va fi o poveste despre curaj, determinare, despre alegeri dificile, greșeli cât se poate de omenești, dar mai presus de orice, despre valoarea prieteniei.

Odată ajunși pe Insula de 1 milion, fiecare concurent va primi o brățară în valoare de 20.000 de lei, cele 50 de brățări având o valoare totală de 1.000.000

de lei – miza uriașă a competiției.

Citește și: Cine este Ileana Florea, concurenta emisiunii "Insula de 1 Milion": A publicat o carte și este voluntar la două spitale din București

Cosmin Cernat, prezentatorul ”Insulei de 1 milion”, a dezvăluit faptul că prietenia va juca un rol important în cadrul acestui concurs unic, chiar dacă este vorba de o întrecere individuală.

Concurenții vor fi supuși la tot felul de probe și puși în situații diferite. În cadrul emisiunii ”Secretele Insulei de 1 milion”, Cosmin Cernat a menționat faptul că dacă o anumită persoană va păți ceva și nu va putea continua competiția, are posibilitatea de a oferi brățara unui alt concurent.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prietenia este ceva bun, este ceva frumos și va conta, dar o să vedem și situații în care oamenii se vor vinde unii pe alții(...). Vor fi tot felul de provocări, tot felul de probe, tot felul de situații în care ei vor fi puși. Un amănunt important este că dacă pățești ceva, de asta prieteniile și alianțele sunt importante, dacă pățești ceva poți lua brățara și s-o dai cui vrei tu.

Este un alt nivel. Ei vor fi puși în niște situații în care nu au fost ”, a spus Cosmin Cernat, în cadrul emisiunii ”Secretele Insulei de 1 milion”.

Ce dezvăluiri face Cosmin Cernat despre concurenții ”Insulei de 1 milion”

Cosmin Cernat a menționat că prietenia este un aspect pozitiv și frumos care va juca un rol important în competiția "Insula de 1 milion".

El a dezvăluit faptul că vor exista situații în care unii concurenți vor trăda încrederea altora, considerând că este doar o provocare și o modalitate de a-și depăși limitele.

Vorbind despre concurenții emisiunii "Insula de 1 milion", Cosmin Cernat a afirmat că aceștia nu vor avea o experiență ușoară. El a subliniat că, deși la început există un entuziasm puternic, acesta tinde să scadă, iar competiția devine una mult mai strategică. Cosmin Cernat a evidențiat faptul că este o luptă individuală și a menționat că antrenarea pentru așa ceva este o provocare. 

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

„N-o să le fie simplu. La început este entuziasmul ăla, dar apoi scade. Este mult mai strategic și trebuie menționat că este o întrecere individuală, este un concurs individual. Îmi e greu să cred că te poți antrena pentru așa ceva. Eu sunt convins că unii vor încerca să vină cu o mască, dar eu le recomand să meargă așa cum sunt”, a mai spus prezentatorul emisiunii ”Insula de 1 milion”.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.