Vor sa fie cartier rezidential, insa conditiile sunt INUMANE! Pe ce au platit oamenii 90 000 de euro

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 00:44

Ce zona rezidentiala o mai fi si aceasta? Locuintele nu sunt racordate nici la sistemul de canalizare, nici la gaze.

Doar 20 de familii din aproape 100 au indraznit sa se mute in casele ANL din cartierul bucurestean Henri Coanda. Si cand te gandesti ca au dat 90 de mii de euro pe nimic! Ceea ce trebuia sa fie un loc civilizat si un proiect indraznet s-a tranformat intr-un vis urat. Bietii oameni credeau ca l-au prins pe Dumnezeu de picior cand au vazut luxoasele vile.
S-au imprumutat la banci, la rude, dar n-aveau de unde sa stie pe ce dau banii.

Fara gaze, fara apa, fara canalizare, fara drum si pana in urma cu un an, in bezna! Dupa aproape opt ani de asteptare, intr-o buna zi, autoritatile s-au indurat si le-a adus lumina in case. La aproximativ 2 ani de la inceperea lucrarilor, au fost construite aproximativ 1.200 de case. Cetatenii doritori de o viata mai buna, s-au pus pe facut credite la banci si si-au achizitionat casa dorita.

Nu mai ramanea decat finalizarea utilitatilor si si amenajarea strazilor. Insa, acest lucru nu s-a mai intamplat! Cum traiesc acesti oameni, vedeti in materialul filmat, atentie, in Capitala!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”