Vor sa fie cu orice in centrul atentiei! Se dezbraca fara niciun fel de inhibitii pentru a se promova

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:06

Internetul a fost asaltat de vedete lipsite de orice fel de inhibitii. Au aratat tot numai ca sa fie in centrul atentiei.

Kim Kardashian rupe gura targului cu o noua serie de fotografii nud!Ii place la nebunie sa stea dezbracata asa ca n-a ezitat sa-si promoveze astfel viitorul sezon al reality show-ului ei. Tot in costumul Evei si fara niciun pic de jena Chrissy Teigen, sotia provocatoare a artistului John Legend, s-a dezlantuit in valurile marii, pentru o sedinta foto. Totusi, paparazzi au fost pe faza si au surprins imagini care nu ii fac cinste, intrucat colaceii ii cam ies in evidenta.

Bomba sexy Amber Rose s-a dezgolit si ea, dar surprizator nu de tot! Aflata in vacanta, s-a pozat pe sezlong, cand tragea cu nesat dintr-o narghilea. Apoi s-a racorit in spumele marii, moment imortalizat si postat rapid pe Instragram! Si-a desfatat fanii virtuali si cu un selfie in care apare cu un decolteu mai mult decat generos, iar intr-un final, a adormit pe canapea, cu fundul bombastic la vedere!

Coco, sotia lui Ice T, a lansat zilele trecute o linie de lenjerie intima! Bineinteles ca si-a scos posteriorul urias la inaintare pentru a o promova.

A realizat fotografii demne de un star din filmele pentru adulti.

##VIDEO134984##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?