„Vorbești la hotel ce nu vorbești aici”. Laurențiu va fi prins de Patrick cu mâța în sac! Aflați ce plănuiește concurentul luni, 12 februarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 feb 2024, 21:00

Laurențiu, prins de Patrick

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Patrick îl va da de gol pe Laurențiu.

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Patrick va vorbi despre ce planuri ar avea Laurențiu în competiție. 

Laurențiu va fi prins de Patrick cu mâța în sac

În episodul de mâine, Patrick va da semne că știe mai multe despre ce vorbește Laurențiu în afara emisiunii și va deschide această discuție de față cu toți băieții și cu Julia.

„O faci pentru cecuri, e nașpa!”, va spune Patrick.

Citește și: „Dacă mă apuc să fac mișto la adresa ta se tăvălește lumea pe jos de râs”. Larisa, scoasă din sărite de Robi! Virginia nu a stat pe gânduri și a sărit să-l apere

„Nu, nici într-un caz. Toată lumea îmi spune să vorbesc mai mult!”, va spune Laurențiu. 

„Asta am vrut eu să spun!”, va completa Julia.

„Păi toți spuneți să vorbim mai mult, nu?”, va spune Laurențiu.

„E perfect, nu”, va răspunde Patrick.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: „Frumoasă la chip, urâtă la suflet!”. Larisa de la „Casa iubirii”, val de hate în online! De ce este criticată frumoasa concurentă

Se pare că problema va fi faptul că Laurențiu vorbește la hotel despre lucruri pe care aici, în emisiune, nu le deschide și rămân private, lucru care nu este corect.

„Ce au băieții ăștia cu tine?”, va întreba Julia.

„Mi-au spus să vorbesc până acum, și acum când vorbesc...”, va răspunde Laurențiu.

„Dar problema nu e că vorbești, problema e că vorbești la hotel ce nu vorbești aici”, va exclama Patrick.

Ce plănuiește să facă Laurențiu

Patrick va arunca bomba și va dezvălui ce planuri ar avea, de fapt, Laurențiu.

Se pare că acesta ar fi spus, în glumă, că „îi omoară pe toți” de acum încolo când vine vorba de câștigarea cecurilor săptămânale. Patrick a luat-o ca pe o glumă, dar acum pare că Laurențiu ar fi fost, de fapt, serios în declarațiile lui, deoarece nu a declarat acest lucru de față cu toată lumea.

„Dacă o spunea la masă cu toți, fiind toți colegi acolo, o luam pe bune, să ne zică: Bă, de acum o să iau cecuri.

Da, băiatul e încrezător, vrea. Nu! Așa dacă stau cu toți, nu vorbesc nimic și merg și îi spun lui Ștefan: Mamă, îi omor acum, are altcumva (n.r.: înțeles). Atât am vrut să spun, și a dat-o în spirit de glumă, eu nu știam”, va explica Patrick.

„Tu nu știi că așa se dau astea? Adevărul spus în glumă”, va spune Julia, râzând.

Ce se va întâmpla mai departe și cum se va apăra Laurențiu aflați luni, 12 februarie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.